Sport

2013.10.15. 16:33

BOON-ÉLŐ - Ligakupa: MSE vs. Nyíregyháza Spartacus 2-2 (0-1)

Mezőkövesd - A labdarúgó Liga Kupa B csoportjának 4. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC csapata a Nyíregyháza Spartacus gárdáját fogadta kedden 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Mezőkövesd - A labdarúgó Liga Kupa B csoportjának 4. fordulójában a Mezőkövesd Zsóry FC csapata a Nyíregyháza Spartacus gárdáját fogadta kedden 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Mezőkövesd

2 - 2

Nyíregyháza

Mezőkövesd, 2013.10.15. 17:00


A Mezőkövesd Zsóry FC vs. Nyíregyháza Spartacus (2-2) Ligakupa mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a látottakat.


[poll id="527"]


[liveticker name="boon-live-ligakupa-mse-vs-nyiregyhaza-spartacus-2013-10-15-kedd-1700"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Liga Kupa "B", 4. forduló

Mezőkövesd vs. Nyíregyháza

2 - 2   (0 - 1)

Mezőkövesd, 500 néző. V.: Oláh G. (Farkas B., Kovács II. G.).


Mezőkövesd Zsóry FC: Szántai - Búrány, Szalai, Éles, Gévay, Pilibaits, Kiss, Farkas, Melczer, Hegedűs, Menougong. Vezetőedző: Véber György

Nyíregyháza Spartacus: Ovsiyenko - Patály, Szokol, Dajka, Polényi, Csordás, Popovics, Huszák, Pákolicz, Katona, Reznek. Vezetőedző: Lucsánszky Tamás


Gólszerző: Huszák a 9. (0-1), Balajti az 55. (1-1), Balajti a 78. (2-1), Reznek a 80. (2-2) percben.

Sárga lap: -.

Kiállítás: -.

Csere: Farkas helyett Balajti, Csordás helyett Fabu és Huszák helyett Szathmári a 46., Hegedűs helyett Olasz az 54., Melczer helyett Irhás a 70., Szokol helyett Gál a 75. percben.


Jók: Balajti, Búrány és Melczer; illetve Reznek, Polényi G., Pákolicz és Ovsiyenko, aki egyben a mérkőzés legjobbja is volt.


MSE a Facebookon is

A Mezőkövesd Zsóry FC NB I-es csapatáról szóló híreket a Facebook-on is olvashatja: https://www.facebook.com/MezokovesdiSE


A labdarúgó Ligakupa B csoportjának 4. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus együttesét fogadja a Mezőkövesd Zsóry FC gárdája kedden 17.00 órától.

A labdarúgó Liga Kupa B csoportjának 3. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus csapata a Mezőkövesd Zsóry FC gárdáját fogadta szerdán 16 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Szabolcs Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!