Sport

2013.09.22. 16:18

DVTK vs. Bp. Honvéd - Színtévesztők

Miskolc - A DVTK a meccsen ,,játékvezetői színben", vagyis fekete szerelésben játszott, míg a fekete-piros klubszínű Budapest Honvéd piros-fehérben, azaz diósgyőri színekben lépett pályára. Kassai játékvezető pedig a Honvéd hagyományos színkombinációját, vagyis a piros-feketét választotta.

Miskolc - A DVTK a meccsen ,,játékvezetői színben", vagyis fekete szerelésben játszott, míg a fekete-piros klubszínű Budapest Honvéd piros-fehérben, azaz diósgyőri színekben lépett pályára. Kassai játékvezető pedig a Honvéd hagyományos színkombinációját, vagyis a piros-feketét választotta. Mint megtudtuk a színcserét a DVTK indította el, hiszen mint pályaválasztó eldönthette, hogy melyik szerelésében lépjen pályára, és mivel a piros és a fehér után a harmadik idei szerelését is meg akarta mutatni a hazai publikumnak, ezért a fekete mellett döntöttek. Emiatt húzott fehér mezt a vendég csapat, és ezért választott piros felsőt a játékvezető.

ÉM



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!