Sport

2013.08.10. 18:57

KTE vs. MSE - Edzői nyilatkozatok

A Kecskemét TE - Mezőkövesd Zsóry SE (2-6) mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte az összecsapást.

A Kecskemét TE - Mezőkövesd Zsóry SE (2-6) mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte az összecsapást.

Bekő Balázs (Kecskeméti TE): - Nehéz mit mondani egy ilyen mérkőzés után. Természetesen nem így terveztük, nem erre számítottunk, de ész nélkül futballoztunk és beleszaladtunk egy csúnya vereségbe. Helyretettük önmagunkba, megyünk tovább, és remélem, hogy jövő héten javítani fogunk.

Véber György (Mezőkövesd-Zsóry SE): - Öröm, hogy megszereztük első győzelmünket, amelyet minden tekintetben megérdemeltünk. Jól kezdtünk, jól is folytattuk, és góljainkat is a lehető legjobb időben szereztük. Nagyon sportszerű volt a kollégám, aki elismerte, hogy ezen az estén minden tekintetben jobbak voltunk. Köszönöm a fiúknak, hogy a megbeszélt taktikát végrehajtották és nagy visszhangot kiváltó sikert arattak.


A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 3. fordulójában a Kecskemét gárdája fogadta a Mezőkövesd Zsóry SE csapatát szombaton 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!