Sport

2013.08.19. 14:38

Szurkolói demonstráció Diósgyőrben?

Miskolc - <em>Tiszta vizet a pohárba! Igazságot a szurkolóknak!</em> – címmel a Facebookon szurkolói szervezkedés kezdődött, annak érdekében, hogy a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának szimpatizánsai a Diósgyőri stadionnál gyűljenek össze egy olyan napon, amikor a csapat nem játszik mérkőzést és jelenlétükkel demonstrálják, hogy tudni szeretnék, mi zajlik a klubházon belül, és hogy választ kaphassanak sok olyan kérdésre, ami jelenleg foglalkoztatja őket.

Miskolc - Tiszta vizet a pohárba! Igazságot a szurkolóknak! – címmel a Facebookon szurkolói szervezkedés kezdődött, annak érdekében, hogy a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának szimpatizánsai a Diósgyőri stadionnál gyűljenek össze egy olyan napon, amikor a csapat nem játszik mérkőzést és jelenlétükkel demonstrálják, hogy tudni szeretnék, mi zajlik a klubházon belül, és hogy választ kaphassanak sok olyan kérdésre, ami jelenleg foglalkoztatja őket.A hétfői tájékoztatás szerint csütörtökön 17 órától tartják meg a szurkolói demonstrációt a Diósgyőri stadionnál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!