Sport

2013.08.24. 14:16

Baranya Kupa - Szeretnénk jókat küzdeni!

Interjú Juhász Csaba miskolci autóversenyzővel a Baranya Kupa előtt.

Interjú Juhász Csaba miskolci autóversenyzővel a Baranya Kupa előtt.

Nemrégiben még a Honda Civic Type R-rel láthattak Szántó Szabival téged, most pedig egy új turbós csodával, ami az év elejétől versenytempóban Európa versenypályáin is megállta a helyét. Az utolsó Olaszországi versenyetek óta fejlesztettetek-e az autón?

- Olaszországban a Renault Sport mérnökei felhívták egy pár apróságra a figyelmünket, ezeket a módosításokat a csapat elvégezte az autón így már a XIII. Garmin Rallye-n is jobban működött a Megane.

Homologizáltak egy új főfékhengert is, amivel elvileg jobb lesz a fék.

Remélem ez az alkatrész megjön a versenyig, mert nekem az A-s Honda után a Megane N-es fékje elég gyenge.

Szombat délután Prológ veszi kezdetét. Itt meghúzgáljátok majd a kéziféket, vagy összpontosítottok a másnapi gyorsokra és inkább a beállításokra figyeltek majd?

- Erről a prológról konkrétan nem tudok semmit, de az biztos, hogy beélesítjük a kéziféket:).

Úgy gondolom itt az lesz a cél, hogy szórakoztassuk a közönséget.

Az időeredmény mellékes.

A nyolc gyorsasági szakaszon, 85 km vár rátok.

Melyik külföldi pálya hasonlítható a Pécs környékiekhez?

- Igazából egyikhez sem hasonlít, de nem is baj, mert a mecseki pályákat nagyon szeretjük.

Beállítás szempontjából a Megane most nem tökéletes ezekre a gyorsaságikra. Főleg a rövid váltó áttétel miatt, és a futómű sem ide lett hangolva, de szerintem így is nagyon fogjuk élvezni a versenyt.

Elnézve a kategóriátokat egyedüli turbós első kerekesek lesztek benne!

Viszont nem kis autókkal kell majd számolnotok, mint, két Honda Civic Type R és abból is az egyik egy erős R3-as.

Milyen céllal indultok ilyen kategória társak tudatában?

- A Megane pont a végsebességgel lenne előnyben, de most erre nem számíthatunk ezért kiegyensúlyozott küzdelemre számítok. Gyorsak az ellenfelek, így biztos jókat lehet majd küzdeni. Sokat számít majd a sebességünknél, hogy megjön-e az alkatrész a fékhez és, ha igen, akkor mennyit fog tőle javulni az autó.

Köszönjük Partnereink segítségét!

Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen - Power.

Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car - Tools Kft. Mahiti Kft. Észak - Trend - Papír. DDZ MED Kft. Global Star. Komplex - D, T-Rental. Profi - Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft. Tiger-Tools. Balomo Kft, Öko Transz,

Maldon Kft, Unify Plus Kft, Kartel 97Bt, Bezama Kft, Adó-Dó Plusz Kft,

Product T-Pride Kft, Oldpit Kft, R-Pex2000 kft, Andrezol-net Kft, www.madeinmiskolc,hu, H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató, Építő és Kereskedelmi Kft, aquageneral.hu, Kelet-Atlasz Kompresszor Kft, Digit-Center Kft, www.infovaros.hu, Max Transport, Szenzortechnika, Baromfiudvar 2000 Kft, Castrol, Unilub Kft, Assist-Trend Észak Kft, BB-Logistic.eu, Balogh és Fia Trans Bt, Horváth Kft, Távit Kft, Autó M3 Szervíz és Diagnosztika, T-Rental, Indura 2006 Kft, D.D-Z.- MED Kft,Szamsped Transz Kft, Best Tyre Kft.

- Hajósi Miklós -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!