Sport

2013.08.26. 17:03

Román-magyar - Juhász és Pintér nélkül a válogatott

Budapest, 2013. augusztus 26., hétfő (MTI) - Kihirdette keretét a románok és az észtek elleni soros világbajnoki selejtezőkre Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Budapest, 2013. augusztus 26., hétfő (MTI) - Kihirdette keretét a románok és az észtek elleni soros világbajnoki selejtezőkre Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

A Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjának hétfői beszámolója szerint a legutóbbi, csehek elleni összecsapáshoz képest a legnagyobb változás, hogy Juhász Rolandra sérülés miatt nem számíthat a szakember, míg Pintér Ádámnak továbbra sincs csapata, így ő vele sem tervez most a kapitány.

Kovács István, a Videoton FC középpályása a bukaresti mérkőzésre (szeptember 6.) nem utazik el a válogatottal, ehelyett az U21-es válogatottban léphet pályára a bosnyákok elleni hazai Eb-selejtezőn, s csak ezt követően csatlakozik Egervári Sándor együtteséhez, így az észtek ellen (szeptember 10.) már számíthat rá Egervári Sándor.

"Vannak sajnálatos távolmaradók, Juhász Roland hétvégi sérülése nagyon komolynak tűnik, nem számíthatunk a játékára szeptemberben. Szomorú történet, hogy Pintér Ádámnak továbbra sincs csapata, ezért bármennyire is alapembere a válogatottnak, lemondtunk a meghívásáról" - mondta a hiányzókról Egervári Sándor.

A magyar válogatott kerete:

kapusok: Bogdán Ádám (Bolton Wanderers), Király Gábor (1860 München), Megyeri Balázs (Olimpiakosz)

védők: Vanczák Vilmos (Sion), Fiola Attila (MVM Paks), Mészáros Norbert (DVSC-TEVA), Guzmics Richárd (Szombathelyi Haladás), Lipták Zoltán (Győri ETO FC), Korcsmár Zsolt (Greuther Fürth), Kádár Tamás (Diósgyőri VTK), Laczkó Zsolt (Sampdoria), Gyömbér Gábor (Ferencváros)

középpályások: Varga József (Middlesbrough), Elek Ákos (Diósgyőri VTK), Hajnal Tamás (Ingolstadt), Koman Vladimir (FK Krasnodar), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Dzsudzsák Balázs (Dinamo Moszkva), Szakály Péter (DVSC-TEVA), Kovács István (Videoton FC)

támadók: Szabics Imre (Sturm Graz), Szalai Ádám (Schalke 04), Böde Dániel (Ferencváros), Németh Krisztián (Roda)

Biztonsági tartalékok:

Gulácsi Péter (Red Bull Salzburg), Pátkai Máté (Győri ETO FC), Varga Roland (Győri ETO FC), Nikolics Nemanja (Videoton FC)

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!