Sport

2013.08.02. 13:25

MSE: Szó sem lehet bekkelésről Debrecenben

Mezőkövesd - Az NB I-es labdarúgó bajnokság második fordulójában újra idegenben szerepel Véber György együttese. A DVSC-TEVA - Mezőkövesd Zsóry SE meccsről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

Mezőkövesd - Az NB I-es labdarúgó bajnokság második fordulójában újra idegenben szerepel Véber György együttese. A DVSC-TEVA - Mezőkövesd Zsóry SE meccsről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.Ismeretes, hogy a matyóvárosiak sporttelepét még építik, ezért felcserélték pályaválasztói jogukat, így a DVSC-TEVA elleni összecsapásukat vasárnap 20 óra 30 perctől idegenben vívják.

Figyelmeztető jel

A sárga-kékek a nyitányon 3-0-ra kikaptak az MTK Budapest otthonában. A találkozó lefújása után szokatlan nyilatkozatot adott Véber György vezetőedző, aki már-már végkövetkeztetéseket is levont a csapat jövőjéről. Amikor a szakembert „szembesítettük” a Hungária körúton elhangzott szavaival, szó szerint kifakadt.

– Szó sincs végkövetkeztetésekről – közölte a tréner. – A meccsen látottakról mondtam véleményt és nem csomagoltam be szavaimat. Rólam talán köztudott, hogy nem hímezek-hámozok, a félrebeszélésnek nincs értelme.


[poll id="433"]


Ezután szóba hoztuk, hogy a volt többszörös bajnokcsapat a nyitófordulóban egyszerűen elgázolta a Kaposvári Rákóczit, s ebből kiindulva a vasárnapi mérkőzésen is esélyesként lép pályára. Válaszában Véber György leszögezte: az első félidő után semmi jel nem utalt arra, hogy 7-1-es hazai sikerrel zárul majd az összecsapás.

– A Debrecen hazai pályán erős csapat, a somogyiak elleni kiütéses diadala figyelmeztető jel számunkra, de nem több – állapította meg a vezetőedző. – Érdekesen alakult a meccs abból a szempontból, hogy az első osztályban nem szokás úgy összeroskadni, mint ahogyan azt a Rákóczi tette. Nos, ebből tollasodtak meg a hajdúságiak, akik miután szép sorjában szerezték góljaikat, már felszabadultan futballoztak. Játékosaimnak már sokszor elmondtam azokat a mondataimat, amit a nyilvánosság felé is megteszek: a mi csatánk merőben más lesz. Nekünk, dacára a 0-3-nak, volt tartásunk az MTK Budapest stadionjában és tudom, hogy vasárnap este sem leszünk nyuszik.


[poll id="424"]


A MSE-Zsóry tervezett kezdőcsapata

Szántai – Búrány, Szalai, Hegedűs D., Éles – Petneházi (Dobos), Farkas B., Bognár, Melczer – Balajti (Menougong) Olasz D.


(A teljes cikk az Észak-Magyarország augusztus 3-i számában olvasható.)


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!