Sport

2013.08.10. 14:44

Sivic Kosticról és a hőségről

Miskolc - A felkészülés során a csapat egyik kulcsfigurájának látszó, és szinte biztos kezdőnek számító Zoran Kostic számára nem valami jól kezdődött az idény.

Miskolc - A felkészülés során a csapat egyik kulcsfigurájának látszó, és szinte biztos kezdőnek számító Zoran Kostic számára nem valami jól kezdődött az idény. A vele történtekről a következőket mondta Sivic Tomislav: ,,Az élet iróniája, ami vele történt. Az egész alapozás során a csapat egyik legjobbja volt, egy olyan játékos ő, aki kell a csapatba. De nem jöttek meg a papírjai, aztán a múlt heti meccset megelőző estén mégis megkapta a játékengedélyt, de addigra már megcsináltam a csapatot, így a Győr elleni kihagyott bajnoki után az MTK ellen a kispadra tudott ülni. Csakhogy meglehetősen feszült volt, amikor beállt, hibázott a második gólnál, aztán pirosat kapott, így nem játszik a Debrecen ellen... Nagyon nem vagyok boldog, hogy az élet ezt hozta."


[poll id="438"]


Kánikulás játék

Az időjárásról is szót ejtett a DVTK vezetőedzője, a DVSC elleni meccset megelőzően, amelyről élőben tudósítunk a Borsod Online-on vasárnap 16.30-tól.

– Az első öt fordulóból négy meccset kánikulában, a legnagyobb melegben játszunk – jegyezte meg Sivic Tomislav. – Nem értem, hogy miért mindig csak mi vagyunk azok, akiknek a játéknapok első meccsei jutnak. Nem ugyanaz fél öttől játszani, mint mondjuk este, naplemente után, vagy annak a környékén. Szaladgálni, edzeni ebben az időben nem olyan nagyon jó. Ilyen hőségben, mint ami mostanában van, elég csak kimenni fél öt körül, sétálni az utcára, ahhoz, hogy a forróság leverje az embert. De hát ugye ez van, fél ötkor most, a múltkor és majd ezután is...


Várható kezdő

A DVTK várható kezdőcsapata: Rajic – Vági, Alves, Kádár, Husic – Elek, Takács – Tisza, Seydi, Bacsa – Rudolf.


[poll id="423"]


Kapcsolódó cikkek:

A vasárnap 16.30-kor kezdődő DVSC-TEVA – DVTK NB I-es bajnoki mérkőzés biztosítási szempontból kiemelt kockázatúnak minősül, és a bár a meccs helyszínén, a debreceni Oláh Gábor utcai stadionban nincs kiépítve a beléptető rendszer, ennek ellenére a meccsre jegyet vásároló szurkolóknak a biléta váltásakor meg kell adni személyes adataikat.

A labdarúgó NB I 3. fordulójában vasárnap 16.30-től a Debreceni VSC-TEVA vendége lesz a DVTK. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on.

A DVTK - MTK találkozón kiállított diósgyőri középpályás csak a vasárnapi, DVSC-TEVA elleni bajnokit hagyja ki.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!