Sport

2013.08.10. 15:17

BOON-ÉLŐ - KTE vs. MSE 2-6 (1-4)

Mezőkövesd, Kecskemét - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 3. fordulójában a Kecskemét gárdája fogadta a Mezőkövesd Zsóry SE csapatát szombaton 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Mezőkövesd, Kecskemét - A labdarúgó OTP Bank Liga NB I. 3. fordulójában a Kecskemét gárdája fogadta a Mezőkövesd Zsóry SE csapatát szombaton 16:30-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


KTE

2 - 6

MSE

Kecskemét, 2013.08.10. 16:30


A Kecskemét TE - Mezőkövesd Zsóry SE (2-6) mérkőzés után a két csapat vezetőedzője értékelte az összecsapást.


[poll id="442"]


90+2

Vége a mérkőzésnek, bravúros győzelemmel nyert a Mezőkövesd. Hamarosan megérkeznek az edzői nyilatkozatok is.


90

 

A játékvezető két percet hosszabbít.


88

A csereként beállt Olasz Dénes állította be a végeredményt. Egy kiugratás után elvitte a labdát Antal mellett, majd jobbal a kapu közepébe passzolt. 2-6


85

Kihasználta harmadik cserelehetőségét is a Mezőkövesd. Melczert Búrány váltotta.


81

Hegedűs Cs. is a kiállítás sorsára jutott, mert letalpalta Forrót, amiért sárga lapot kapott, s mivel neki volt már egy ilyen színű figyelmeztetése, ő is mehetett zuhanyozni.


76

Második cseréjét hajtotta végre a Mezőkövesd. Balajti helyére Olasz D. lépett a pályára.


74

Kilenc emberre fogyatkozott a Kecskemét. Patvaros szabálytalankodott Melczerrel szemben, ezért begyűjtötte második sárga lapját, ami után villant a piros is.


 

 

Az emberelőnyben futballozó vendégek magabiztosak voltak, jól járatták a labdát, gyakran lőttek kapura, és minden akciójuk gólveszélyes volt.


70

Itt az ötödik mezőkövesdi gól, melynek szerzője Monougong volt. A színesbőrű játékos néhány lépésről helyezett a tehetetlen Antal mellett a kapu bal sarkába. 2-5


58

 

Bognár hat méterről célozta meg a bal sarkot, labdája a védőkről szögletre pattant.


57

Ide-oda pattogott a labda a mezőkövesdiek ötösén, végül a csereként beállt Koszó szerezte meg és közvetlen közelről jobbal a kapu jobb sarkába helyezett. 2-4


55

Hegedűs Csabát figyelmeztette a játékvezető sárga lappal, mert felvágta Correia-t.


51

Dobos helyére Petneházi lépett a gyepre.


47

Patvaros kapott sárga lapot.


46

Elkezdődött a második félidő.


 

 

A szünetben többször volt alkalmunk megtekinteni a televíziós visszajátszásokat. Ezek után kiderült, hogy a mezőkövesdiek első góljából Szalai Vilmos is alaposan kivette a részét, ugyanis Bognár szabadrúgás utáni beívelésébe a vendégek hármas számú játékosa beletette a fejét, és a labda így jutott a kecskemétiek hálójába.


45+2

A játékvezető pont két percet hosszabbított, és mielőtt lefújta volna az első félidőt, negyedszer is a hazaiak kapujába került a labda. Balajti, majd Melczer volt a labda útja, utóbbi átadását pedig Bognár 13 méterről jobbal a jobb sarokba vágta. 1-4


41

11-esből szépített a hazai együttes. A vendég védők buktatták Rajczit, ezért mutatott a büntetőpontra Farkas Ádám. Rajczi volt a végrehajtó, és a jobb alsó sarokba vágta a labdát. 1-3


40

Szalai kapott sárga lapos figyelmeztetést, mert a 16-os bal oldalánál buktatta Correia-t.


31

Kettős csere a hazaiaknál: Savic helyére Koszó, Bulajic helyére Patvaros állt be.


26

Már 3-0 az eredmény a mezőkövesdiek javára, s valljuk be őszintén, erre senki sem számított. Balajti volt a gólszerző, aki egy kényszerítőzés után Antalt is elfektetve gurított a kapu közepébe. 0-3


 

 

Nagyszerűen játszik a vendég csapat. A sárgában játszó kövesdiek ügyesen adogatnak a középpályán, egyre másra teremtik ígéretes lehetőségeiket, míg a kecskemétiek eddig semmit sem villantottak fel a tudásukból.


20

Az ítéletvégrehajtó Melczer volt, aki a kapu jobb oldalába helyezett a balra vetődő Antal mellett. 0-2


20

Megszületett a Mezőkövesd második gólja. Bognár szabadrúgása után a labda egy kavarodást követően a jobb kapufáról pattant vissza, aztán több vendégjátékos is megcélozta a kaput. A második kísérletet Póti - a sajtóhelyről úgy tűnt, hogy kézzel - hárított, ezért a játékvezető 11-est ítélt, és a hazaiak védőjét kiállította.


13

Vezet a Mezőkövesd! Bognár baloldali szabadrúgásból ívelt a kapu elé, a beugró játékosok megzavarták a hazaiak belső védőit, Antalt is, a labda pedig Szalai fejéről a kapus mellett a háló közepében kötött ki. 0-1 Ez a találat volt a Mezőkövesd történetének első NB I-es gólja.


7

 

Az első igazi gólhelyzet a találkozón, Balázs tört ki, de Szántai kifutott elé, megzavarta a játékost, aki nem tudott mit kezdeni kecsegtető lehetőségével.


6

Mogyorósi a kecskeméti térfél közepén belerúgott Menougongba, ezért sárga lapot kapott.


5

 

Mogyorósi jobboldali beadását Rajczi az ötösről fejelhette a kapura, a labda azonban méterekkel kerülte el a hálót.


1

A Mezőkövesd kezdte a játékot.


 

 

Kezdés előtt szinte kongott az ürességtől a sporttelep, lehettek vagy hat-hétszázan a lelátókon.


 

 

A mérkőzést Farkas Ádám vezeti, asszisztensei Albert István és Medovarszki János lesznek. Az alapvonalon Németh Ádám és Szőts Gergely áll majd, a tartalék játékvezető pedig Szpisják Zsolt.


[poll id="424"]


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 3. forduló

KTE vs. MSE

2 - 6   (1 - 4)

Kecskemét, 1.000 néző. V.: Farkas Á. (Albert I., Medovarszki J.).


KTE-Phoenix Mecaon: Antal - Mogyorósi, Póti, Karan, Forró, Vukasovic, Savic, Balázs, Bulajic, Correia, Rajczi

Vezetőedző: Bekő Balázs

Mezőkövesd Zsóry SE: Szántai - Hegedűs Cs., Szalai, Hegedűs D., Gévay, Dobos, Farkas, Melczer, Bognár, Menougong, Balajti

Vezetőedző: Véber György


Gólszerző: Szalai (0-1) a 13., Melczer (0-2) a 20., Balajti (0-3) a 26., Rajczi (1-3) a 41., Bognár (1-4) a 47., Koszó (2-4) az 57., Monougong (2-5) a 70., Olasz (2-6) a 88. percben.

Sárga lap: Mogyorósi a 6., Szalai a 40., Patvaros a 47. és 74., Hegedűs Cs. az 55. és a 81. percben.

Kiállítás: Póti a 20., Patvaros a 74., Hegedűs Cs. a 81. percben.

Csere: Savic helyett Koszó és Bulajic helyett Patvaros a 31., Dobos helyett Petneházi az 51., Balajti helyett Olasz D. a 76., Melczer helyett Búrány a 85. percben.


Szombaton délután fél 5-től újra vendégként szerepel a Mezőkövesd Zsóry NB I-es labdarúgó csapata, amely meglepetést akar okozni.

Mezőkövesd - Az újonc csapat támogatásáról már közel egy hónapja van kormányhatározat.

Mezőkövesd - Szerda este egy mérkőzést játszottak a labdarúgó Magyar Kupa 1. fordulója keretében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!