Sport

2013.07.04. 14:02

NB III: megvan a 48 csapat

A cigándiak nevezését is elfogadta csütörtökön az MLSZ versenybizottsága.

A cigándiak nevezését is elfogadta csütörtökön az MLSZ versenybizottsága.Hét csapat – a Bölcskei SE, a Cigánd SE, az Első Mosonmagyaróvári TE 1904, a Létavértes SC 97, a Monori SE, a Nyírbátori FC, illetve a Rákosmenti Községi SK – NB III-as nevezésének elfogadását későbbre halasztotta hétfői ülésén a Magyar Labdarúgó Szövetség versenybizottsága. A grémium csütörtökön újra megvizsgálta ezen klubok dokumentumait és mindannyiuk esetében pozitív határozatot hozott, vagyis elfogadta nevezésüket a harmadosztály 2013/2014-es szezonjára. Mint az ismert, a vb három nappal ezelőtt negyvenegy sportszervezet nevezésére mondott ,,igen"-t az NB III tekintetében, amelyet idén ősztől már 3x16 együttes alkot.

Hogy mikor készülhet el a csoportok beosztása, egyelőre nem tudni, de információink szerint ez akár már a jövő héten megtörténhet.

Fontos tudnivaló, hogy hét NB I-es klub képviselteti magát tartalékcsapatával a küzdelemsorozatban és közülük 2-2-3-at sorolnak majd be egy-egy csoportba. A B.-A.Z. megyei gárdákat (Putnok, Kazincbarcika, Tiszaújváros és Cigánd) is érintő csoportba a Debreceni VSC-TEVA tartalék, illetve három fővárosi alakulat közül (Ferencváros, Honvéd, MTK) egy vagy kettő kerülhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!