Sport

2013.06.29. 11:11

Sivic újabb játékosokat javasolt szerződtetésre

Idei első felkészülési meccsét játssza szombaton 19 órától Debrecen-Pallagon a DVTK.

Idei első felkészülési meccsét játssza szombaton 19 órától Debrecen-Pallagon a DVTK.Két NB I-es labdarúgócsapat játszik szombaton este edzőmeccset a hajdúsági megyeszékhelyen, a Debreceni VSC a Diósgyőri VTK-t fogadja. A két piros-fehér alakulat közül a vendégeknél most mutatkozik be a kispadon a hét folyamán szerződtetett szakvezető, Sivic Tomislav. Mivel a diósgyőri kerettel készülő játékosok közül többeknek is e hónap végén lejár a szerződése, így arra voltunk kíváncsiak, hogy hány játékos esetében lesz vízválasztó ez a mostani összecsapás, mindenki sorsáról ezen meccset követően döntenek-e majd.– Nem egészen – mondta Sivic Tomislav, majd így folytatta: – A függő helyzetben lévő játékosok közül is mindenki keményen odateszi magát, az edzésmunkáját illetően senkire sem lehet egyetlen rossz szavam sem. Úgyhogy már több játékossal kapcsolatban is jeleztem Dudás Hunor ügyvezetőnek, hogy ha meg tud velük egyezni, akkor számítanék rájuk.

Arra a kérdésünkre, hogy közéjük tartoznak-e azok a labdarúgók, akik tagjai voltak a tavalyi keretnek (például a lejáró szerződésű Hanek, Gohér és Gallardo), a diósgyőri szakvezető válaszolt az Észak-Magyarország kérdésére konkrét neveket említve, hogy kiknek a szerződtetésére tett javaslatot (minderről az Észak-Magyarország szombati számában olvashatnak a téma iránt érdeklődők).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!