Sport

2013.06.24. 10:45

DVTK: egy spanyol középpályás érkezett, a német kapus távozott

Miskolc - A "nagycsoportos foglalkozás" keretében 21 mezőnyjátékos és két kapus edzett hétfőn Diósgyőrben.

Miskolc - A "nagycsoportos foglalkozás" keretében 21 mezőnyjátékos és két kapus edzett hétfőn Diósgyőrben.Visszatért a csapathoz szabadsága után L Imam Seydi és Francisco Gallardo és Kádár Tamás is. Az élő szerződésűek közül a sérült Mohamadou Abdouraman és Tajti Norbert nem jelent meg, de a legutóbbi távolmaradásáról korábban már nyilatkozott Sivic mester az Észak-Magyarországnak.

Egy spanyol középpályás, a Sevilla korábbi játékosa Adrian Pavon Leiva is feltűnt a hétfői edzésen, aki tesztelésen vesz részt Diósgyőrben. A 24 éves hispán focsita legutóbb a spanyol III. osztályú Lucena CF színeiben szerepelt.

Gosztonyi András is megjelent a pályán edzésszerelésben, de az egymás közötti játékba még nem szállt be. A sérüléséből visszatért középpályás Nikházi Márkkal nézte a társakat. Utóbbi egyelőre még civilben volt, feltehetően szerződésével kapcsolatos dolgok miatt érkezett Miskolcra.

Kapusposzton még nem áll valami jól a DVTK. Az U19-es Herceg Péter és az azerbajdzsáni kölcsönszerződésből visszatért Ivan Rados vett részt a hétfő délelőtti tréningen. Tajti távollétéről már írtunk, Ambrusics, akinek lejár a szerződése már nem edz Diósgyőrben és Rybanski is tulajdonképpen távozóban van, hasonlóan a múlt héten próbajátékon járt német kapushoz Marcel Hötteckéhez, aki ezen a napon már nem öltött szerelést. A múlt héten próbajátékon résztvevő cseh védő, Radek Dejmek szintén nincs már Diósgyőrben.

Információink szerint a hétfő délutáni edzésre próbajátékra érkezik egy kapus Diósgyőrbe, valamint Nikházi Márk is bekapcsolódik a DVTK felkészülésébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!