Sport

2013.06.29. 13:28

DVTK: Mi a helyzet kapusfronton?

A DVTK tavalyi keretének három kapusa közül szinte biztos, hogy egyikkel sem dolgozik a jövőben Veréb György kapusedző.

A DVTK tavalyi keretének három kapusa közül szinte biztos, hogy egyikkel sem dolgozik a jövőben Veréb György kapusedző. Rybansky és Ambrusics vasárnap lejáró szerződését ugyanis nem hosszabbítja meg a klub, az élő szerződéssel rendelkező Tajti viszont úgy döntött, hogy amíg nem tisztázódik a büntetésének mértéke (amit azért rónának ki rá, mert nem jelent a felkészülés kezdetére), addig nem látogatja a közös gyakorlásokat. A DVTK-val készül a kölcsönből visszatért Rados, akinek szintén lejár a szerződése a hónap végén, de őt aligha marasztalják. Ezzel szemben a kerettel készülő U19-es hálóőr, Herceg kerettag lehet, míg a két próbajátékon lévő szerb kapus közül az idősebb, a legutóbb az iráni bajnokságban szereplő Marko Simic és az U19-es válogatott, Marko Dimitrovic a DVSC ellen egy-egy félidőnyi bizonyítási lehetőséget kap majd.

– Nem egyszerű a helyzet, tettem javaslatokat korábban arra vonatkozóan, hogy ki lehetne az első számú kapusunk, de Köteles Lacit nem tudjuk visszahozni Belgiumból, a kecskeméti Antal Botondért tudtommal sok pénzt kérnek, a győri Molnár Pétert, meg elvitte a Paks – sorolta az Észak-Magyarország számára Veréb György. – A két szerb fiú közül az egyiket ha itt tartjuk még mindig kell keresnünk kapust. Olyat, akiről biztosan tudjuk, hogy segítségünkre lehet, aki képes arra, hogy pontokat szerezzen, mentsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!