Sport

2013.05.23. 14:47

Történelmet ír az első győztes

Ózd - Közel két évtizedes hagyományra tekint már vissza az Ózdi Hegyi Futóverseny, amely idén nem egy, hanem kétnapos lesz.

Ózd - Közel két évtizedes hagyományra tekint már vissza az Ózdi Hegyi Futóverseny, amely idén nem egy, hanem kétnapos lesz. A Vadvirág Kisvendéglő elől rajtoló viadal számos érdekességet kínál az indulóknak és az érdeklődő közönségnek egyaránt. A hagyományos OTP Ózdi Hegyi Futóversenyre eddig több mint hatvanan jelezték indulási szándékukat, de a helyszínen még lehetőség nyílik a nevezésre. Csakúgy, mint az első ízben kiírt Terep Félmaraton Országos Bajnokságra, amelyen húsz fölötti indulói létszám várható. A győztes sporttörténelmet írhat a változatos ózdi terepen, ezért a hazai élmezőny számára is vonzó az ózdi hétvége. A hírek szerint a legnagyobb számban a Bp. Honvéd futói lesznek jelen, de rajthoz áll Juhász-Staicu Simona többszörös magyar bajnok, válogatott hosszútávfutó, és Stépán Zsolt, akit a közelmúltban választottak a Magyar Hegyi - és Terepszövetség elnökének. A diákok egy nappal hamarabb, szombaton mérik össze az erejüket a korcsoporttól függő 1-4 km-es pályán.

ÉM-ME


Terepfutó Hétvége, Ózd

Május 25. (szombat):

Diákverseny, korcsoporttól függően 1-4 km-es pályán

Vadvirág Kisvendéglő, 10.00

Május 26. (vasárnap):

I. Terep-Félmaraton Országos Bajnokság

Táv: 21 km, Korcsoportok: Felnőtt, U20.

XVIII. OTP-Ózdi Hegyi Futóverseny


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!