Sport

2013.05.25. 11:19

KBSC: A szép hazai búcsú reményében

A labdarúgó NB II Kelet csoportjának 28. fordulójában az Orosházát fogadja a Kazincbarcika szombaton.

A labdarúgó NB II Kelet csoportjának 28. fordulójában az Orosházát fogadja a Kazincbarcika szombaton.Kazincbarcikai SC – Orosháza FC (szombat, 18.00)

Kiprich József, a KBSC vezetőedzője: – Nem könnyű ilyen helyzetben bármit is mondani... A téli felkészülés során úgy láttam, hogy jól összeálltunk, úgy éreztem, hogy akár még a legjobb ötbe is bekerülhetünk... Az első négy forduló után azonban valami megszakadt, magam sem tudom pontosan mi, ezért csalódás számomra, hogy ott vagyunk, ahol. A futball olyan játék, amelynek vannak írott és íratlan szabályai, például az, hogy álljon az ember bárhogy, nem mehet ki úgy a pályára utolsó hazai mérkőzésén, hogy nem tesz meg mindent a győzelem érdekében. Az Orosháza? Leginkább otthon kellemetlen ellenfelek, úgymond kemény focit játszanak, de nekünk fel kell vennünk a kesztyűt. Amennyiben akaratban fölénk nőnek, akkor övék lesz a három pont, ha nem, akkor a miénk. Ilyen egyszerű.

A Barcikában eltiltott Komlósi, Privigyei és Kiprich D., sérült Tátrai, valamint Horváth B., míg Jeremiás betegséggel küszködött a héten.

A KBSC várható kezdőcsapata: Szabó – Halgas, Nyisalovits, Fótyik, Szala – Nagy K., Kovács, Fehér, Bogáti – Vólent, David.

Az edző tippje: 3-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!