Sport

2013.05.09. 19:34

19. Mojito Lemon Miskolc Rally - José Luque navigál Hadiknak

Miskolc - Az előttünk álló hétvégén a nagy diósgyőri közönségkedvenc is beszáll a rallys pörgésbe.

Miskolc - Az előttünk álló hétvégén a nagy diósgyőri közönségkedvenc is beszáll a rallys pörgésbe.José Luque nevét a DVTK hazai mérkőzésein több ezren szokták skandálni, akit most egy másik oldaláról ismerhetnek meg a drukkerek. A száguldás világába is belekóstolhat. A spanyol középpályás ugyanis az előttünk álló hétvégén a 2009-es ORB-bajnok Hadik András alkalmi navigátora lesz. A népszerű DVTK-futballista néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy a szezon végén befejezi profi pályafutását, most elképzelhető, hogy új sportágat választ magának. Talán éppen a rally lesz az? Ezt most még nem tudni, de az biztos, hogy a diósgyőriek kaposvári vendégjátéka után (amit Luque sárga lapos eltiltás miatt kihagy), Miskolcon maradandó élményben lehet része. A Hadik Andris és José már a Városház Téren, az ünnepélyes rajtceremónián is együtt gördül majd föl a dobogóra, majd a népkerti Speedway Arénában a prológot is közösen teszik majd meg. Ezután természetesen Andris "rendes" navigátora, Kertész Krisztián veszi majd át a helyét a gyorsasági szakaszokon.


Miskolc - Május második hétvégéjén Miskolcon folytatódik az idei ralibajnokság.

Az MNASZ videójában a Bükkszentlászló - Bükkszentkereszt közötti szakaszt tekinthetjük meg. Ezt fogják látni a pilóták is, csak kicsit gyorsabban.

Miskolc - Május 8-án, (szerdán) megérkezett a 19. Mojito Lemon Miskolc Rally főszervezőjéhez az Észak-Magyarországi Környezetvédelmi Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség határozata, amelyben az szerepel, hogy a Lillafüred - Mályinka közötti rész mentén a védett terület teljes hosszán a verseny idején nézők nem tartózkodhatnak. Az említett részt a rendezőnek nézőktől elzárt területté kell nyilvánítani.

A 19. Mojito Lemon Miskolc Rally hétvégi eseményeit (május 11-12.) egyszeri, 1500 forintos belépőjegy megváltása mellett lehet figyelemmel követni

Kész a program, és alakulnak a nevezési listák is a hét végi, borsodi ralifutam kapcsán.

Miskolc - Az RSB jóváhagyta, így most már nyilvánosan is megtekinthető a 19. Miskolc Rally nevezési listája.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!