Sport

2013.04.13. 12:34

Edzői nyilatkozatok a Paks - DVTK meccs után

"Mi sem tudjuk megváltoztatni az örök törvényt, amely szerint rúgott gól nélkül nem lehet meccset nyerni" - mondta Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója a Paks - Diósgyőr (1-0) meccs után.

"Mi sem tudjuk megváltoztatni az örök törvényt, amely szerint rúgott gól nélkül nem lehet meccset nyerni" - mondta Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója a Paks - Diósgyőr (1-0) meccs után.Tomislav Sivic (Paks): Ma megcsináltuk azt, amit meccs előtt megbeszéltünk, gratulálok a játékosoknak. A vezető gól után a kontráink veszélyesek voltak, pár napon belül három nehéz meccset játszottunk, nem túl könnyű talajon, ennek tükrében még értékesebb ez a siker. Fontos három pontot szereztünk.

Szentes Lázár (DVTK): Mi sem tudjuk megváltoztatni az örök törvényt, amely szerint rúgott gól nélkül nem lehet meccset nyerni. A kapu előtt nem sikerültek a megoldásaink, nem úgy játszottunk, ahogy kellett volna, sem egyénileg, sem csapatként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!