Sport

2013.04.19. 10:09

DVTK - FTC: 8.900 szurkoló már biztos

Miskolc - Hat méter magas hálóval is elszigetelik a ferencvárosi drukkereket a Diósgyőri Stadionban.

Miskolc - Hat méter magas hálóval is elszigetelik a ferencvárosi drukkereket a Diósgyőri Stadionban.Még nagyjából 1000 „hazai” tikett várja gazdáját a vasárnapi DVTK – Ferencváros bajnoki mérkőzésre. Ezek mindegyike állóhelyre szól. A zöld-fehérek 1200 darab vendégbelépőt kaptak, és úgy tudjuk, ezek a biléták el is fogytak, és a helyszínen nem lesz jegyárusítás a fővárosiakkal szimpatizálók részére. A szezon elején írtuk, hogy a számítások alapján összesen 9952 néző lehet a stadionban, vagyis a csütörtök délutáni állás szerint 8900-an már bizonyosan lesznek az Andrássy úti stadionban. Kedden egyébként a rendőrség, a biztonsági szolgálat, a DFC Kft. és a DSM Nonprofit Kft. munkatársai bejárást tartottak az intézményben, amely után különböző helyeken megerősítették a vendégszurkolókat a pályától elválasztó kerítést. Az FTC-drukkereket különben mindkét oldalról pluszban még hat-hat méter magasan felhúzott háló fogja elszeparálni, míg az egész stadionban harmincnál is több kamera vigyázza majd a rendet.

ÉM-MI


[poll id="373"]


Budapest, 2013. április 18., csütörtök (MTI) - George F. Hemingway, a labdarúgó OTP Bank Ligában hatodik Budapest Honvéd tulajdonosa a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának szerdai büntetése nyomán kilátásába helyezte, hogy bezárják az álló, úgynevezett Kispest-szektort a Bozsik Stadionban.

Budapest, 2013. április 17., szerda (MTI) - A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága egyaránt 400 ezer forintra büntette a Budapest Honvédot és a Ferencvárost a két csapat keddi bajnoki mérkőzésén történt szurkolói megnyilvánulások miatt.

A játékvezetőknek a pályán történt eseményeket lehet szankcionálnia, a nézőtéri események miatt az MLSZ ellenőrei intézkedhetnek. Mindezt Puhl Sándor és Rab Tibor, MLSZ ellenőr, korábbi válogatott labdarúgó árulta el a Sport TV Harmadik Félidő című műsorában.

"Az MLSZ a hétvégi bajnoki fordulótól kezdve az OTP Bank Liga mérkőzésein bevezeti az UEFA háromlépcsős (megszakítás, felfüggesztés, beszüntetés) gyakorlatát. A klubok az objektív felelősség elve alapján felelősséggel tartoznak a szurkolóik sportszerű viselkedéséért" - adta hírül a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos honlapja.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!