Sport

2013.03.31. 12:59

Végre, Nyíregyházán is tapsolhattunk Bajzát gólnak!

Nyíregyháza - Győzött a Nyíregyháza a szombat esti futball összecsapáson. Az NBII. Keleti csoportjában a listavezetőt fogadta a hazai gárda.

Nyíregyháza - Győzött a Nyíregyháza a szombat esti futball összecsapáson. Az NBII. Keleti csoportjában a listavezetőt fogadta a hazai gárda.Az új edzővel, Lucsányszky Tamással sikerül-e kikerülni a két vereség óta tartó gödörből, és felzárkózni az élbolyhoz, vagy végleg leszakadunk tőlük – ez volt a kérdés, illetve még egy apróság. A hazai publikum mikor lát először itthon is Bajzát gólt. Eddig a télen igazolt csatár igazolta a döntés helyességét, hamarosan átveheti a házi gólkirályi címet, de góljait idegenben lőtte. A házi gólkirályi címhez vezető úton csatártársa, Csorba Szabi nehezítheti meg a dolgát, de ők egymást is ügyes passzokkal segítik, két gólunkat ők szerezték. A meccs után a vendégek mestere Dajka László úgy vélte nem érdemeltek vereséget. Ezen lehet vitatkozni, kintről úgy tűnt, a csabai csapat nem volt igazán képben, nagy helyzeteink nekünk voltak. A vendégek igyekezete csupán szépítésre volt elég. Nézzék meg a helyzeteket, és döntsék el, megérdemelt volt-e sikerünk?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!