Sport

2013.03.30. 13:41

Több megyei bajnoki mérkőzést elhalasztottak

Nyíregyháza -  Az MLSZ Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Igazgatóság tájékoztatása szerint a Szi-Zo Sport megyei első osztály soros, 20. fordulójában egyetlen mérkőzést, a vasárnap esedékes Nagyhalász–Nyírgyulaj mérkőzést rendezik meg.

Nyíregyháza -  Az MLSZ Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Igazgatóság tájékoztatása szerint a Szi-Zo Sport megyei első osztály soros, 20. fordulójában egyetlen mérkőzést, a vasárnap esedékes Nagyhalász–Nyírgyulaj mérkőzést rendezik meg. A további hét mérkőzést elhalasztották, az érintett együttesek április 24-én, szerdán pótolják erre a bajnoki körre kiírt találkozókat.

A megyei másodosztály Díjözön-csoportjában – jelen állás szerint – biztos, hogy elmarad a vasárnapra tervezett Volán-Sényő–Levelek, illetve a Kállósemjén–Terem összecsapás. Ugyanakkor a Nyírerdő-csoportban elmarad az eredetileg szombatra kiírt Vásárosnamény– Záhony, valamint a vasárnapi Gávavencsellő–Tiszamenti SE, Demecser–Fényeslitke és a Vasmegyer–Újdombrád meccs. A Carmo-csoportban valamennyi hét végi mérkőzést elhalasztották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!