Sport

2013.03.24. 18:36

Magabiztos győzelem a kis Lokitól

Debrecen - A Budapest Honvéd II. alakulatát fogadta a DVSC-DEAC vasárnap délután, a találkozót ezúttal az Oláh Gábor utcai műfüves pályán rendezték.

Debrecen - A Budapest Honvéd II. alakulatát fogadta a DVSC-DEAC vasárnap délután, a találkozót ezúttal az Oláh Gábor utcai műfüves pályán rendezték. A kis Loki egy öngól révén került előnybe, ám még a szünet előtt Bereczki Dániel góljával 2-0-ra módosult az állás. A második félidőben Ferenczi János, Angyal Norbert és Molnár Tamás góljainak hála tövább növelte előnyét Szalánczi Tamás alakulata, mely még a vendégek szépítő találata ellenére is magabiztos, 5-1-es sikert aratott.

NB II. Keleti csoport, 19. forduló

DVSC-DEAC–Budapest Honvéd II. 5-1 (2-0)

Debrecen, 100 néző. Vezette: Nagy R. (Demeter, Galán)

DVSC-DEAC: Szécsi G. - Bereczki (Kincses 78.), Szűcs, Ludánszki (Böszörményi 66.), Engel - Sl. Bouadla, Gál, Lucas, Györky (Molnár 70.) - Angyal, Ferenczi

Budapest Honvéd: Szemerédi - Kovács, Debreceni, Gengeliczky, Fejes (Canzian 74.) - Futó, Csontos, Holender (Csábi 80.), Kapacina - Lengyel (Bobál 53.), Nagy G.

Gól: Fejes (öngól, 12.), Bereczki (36.), Ferenczi (63.), Angyal (66.), Molnár (83.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!