Sport

2013.03.09. 19:07

Férfi vízilabda Bajnokok Ligája - Hétgólos egri vereség Belgrádban

Budapest/Belgrád, 2013. március 9., szombat (MTI) - Súlyos, hétgólos vereséget szenvedett szombaton az Eger férfi vízilabdacsapata a Crvena zvezdától a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, Belgrádban.

Budapest/Belgrád, 2013. március 9., szombat (MTI) - Súlyos, hétgólos vereséget szenvedett szombaton az Eger férfi vízilabdacsapata a Crvena zvezdától a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, Belgrádban.Eredmény, BL, nyolcaddöntő, 1. mérkőzés:

Crvena zvezda (szerb) - ZF Eger 13-6 (5-2, 4-1, 2-3, 2-0)

-------------------------------------------------------------------

a magyar góldobók: Graham 2, Bátori, Gór-Nagy, Mezei, Kovács G. 1-1

A Tasmajdan uszodában - az egriek honlapjának helyszíni beszámolója szerint - csak rövid ideig tartotta a lépést a magyar együttes a vendéglátókkal, mivel 1-1, majd 2-2 után egyre-másra csupa hazai találat következett, s a második negyedben már 7-2-t mutatott az eredményjelző, amikor szépített az Eger (7-3). A nagyszünetig aztán újabb hazai gólok következtek, s a harmadik játékrészt már hatalmas hátrányban, 9-3-ról kezdték a hevesiek.

Ebben a nyolc percben - 10-3-at követően - valamelyest apasztott a különbségen Gerendás György alakulata (11-6), a zárószakaszban azonban egyértelművé vált, hogy csúnya kudarcot vall a magyar együttes Belgrádban, ami után a március 20-i visszavágón csoda kellene a továbbjutást eredményező eredmény eléréséhez.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!