Sport

2013.03.10. 15:07

A kulcsemberek is pihenhettek

Nyíregyháza - A Nyíregyházi FSE-NYKS vasárnap délben magabiztosan nyert, és már biztosan a harmadik helyen zárja az alapszakaszt az amatőr női kosárlabda NB Keleti csoportjában.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi FSE-NYKS vasárnap délben magabiztosan nyert, és már biztosan a harmadik helyen zárja az alapszakaszt az amatőr női kosárlabda NB Keleti csoportjában.Kisebb-nagyobb bökkenőkkel hozta a kötelező győzelmet a Nyíregyházi FSE-NYKS, amely utolsó előtti mérkőzését játszotta vasárnap az amatőr női NB alapszakaszában. A győzelem nélkül sereghajtó Kiss Lenke KS ellen valamennyi benevezett játékos kellő lehetőséghez jutott, és mód volt a kulcsemberek pihentetésére. Így aztán nem alakult ki olyan nagy különbség, mint a két fél fővárosi összecsapásán (akkor ötven ponttal nyertek a nyíregyháziak), de az NYFSE-NYKS végig vezetve, magabiztosan nyert, amivel már egészen biztos, hogy a harmadik helyen zárja a bajnokság első körét.

Amatőr női NB

Nyíregyházi FSE-NYKS–Kiss Lenke KS 72–53 (18–12, 19–17, 15–10, 20–13)

Főiskola, 50 néző, v.: Bogárdi, Földi.

NYFSE-NYKS: Papp K. 14, Tóth K. 2, Gáspár 13/9, Páll V. 14, Farkasinszki O. 3. Csere: Gömze 8, Tatai Tímea 2, Földesi V. 1, Ónya 10, Soós R., Popenko 5, Tatai Teodóra. Edző: Farkasinszki Gyuláné.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!