Sport

2013.02.17. 16:52

Sokat érő siker a hírös városban

Nyíregyháza - A Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női NB-ben szereplő kosárlabdacsapata vasárnap délután Kecskeméten nyert rangadót.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi FSE-NYKS amatőr női NB-ben szereplő kosárlabdacsapata vasárnap délután Kecskeméten nyert rangadót.A tabellán eggyel előtte, a felsőházba jutást érő negyedik helyen álló Kecskeméti KC vendége volt a Nyíregyházi FSE-NYKS, amelynek tagjai abban reménykedhettek, hogy vasárnap kora estére helyet cserél egymással a két fél az amatőr női NB Keleti csoportjában.

A rangadóhoz méltó hőfokú találkozón hol az egyik, hol a másik csapat vezetett, de egyikük sem tudott komolyabb előnyre szert tenni. Egészen a negyedik negyed elejéig, amikor 51–53-nál kilenc válasz nélküli pontot szereztek a vendégek, és onnantól kezdve már „csak” tartani kellett a különbséget. A Kecskemétnek volt egy felzárkózási kísérlete, ám ezt 56–64-nél végképp visszaverték a főiskolások, akiknek a magas posztokon szereplők voltak a nyerőembereik, hiszen Farkasinszki Orsolya mellett Páll Vivien is szépen termelt.

Amatőr női NB

Kecskeméti KC–Nyíregyházi FSE-NYKS 60–74 (18–19, 14–10, 15–18, 13–27)

Kecskemét, 50 néző, v.: Varga Z., Vadász Cs.

NYFSE-NYKS: Papp K. 11/3, Tóth K. 6, Gáspár 4, Páll V. 16, Farkasinszki O. 27. Csere: Földesi V. 8, Gömze 2, Soós R. Edző: Farkasinszki Gyuláné.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!