Sport

2013.02.24. 12:50

Óriási ózdi rövidzárlat

Az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata háromgólos vereséget szenvedett hazai pályán a Primavera Mizse KC-vel szemben.

Az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata háromgólos vereséget szenvedett hazai pályán a Primavera Mizse KC-vel szemben.A férfi kézilabda NB I/B., 12. fordulójában az ózdiak szinte végig vezettek, de a hajrában az alföldiek a maguk javára fordították az összecsapást.


JEGYZŐKÖNYV

Férfi kézilabda NB I/B., Keleti csoport, 12. forduló

Ózdi KC - Primavera Mizse KC

25-28 (16-12)

Ózd, 400 néző. V.: Kisfalvi, Péli.

Ózdi KC: Teremy - Kocsis R. (4), Harkó K. (3), Kocsis Cs. (1), Papp G. (1), KOSCSÓ Á. (6), Lázár S. (4). Csere: Barta D. (2), HANGOS D. (4), Scitovszky T. (-), Scitovszky R. (-). Vezetőedző: Lakatos László. Primavera

Mizse KC: Boros - Béleczki Á. (2), Veszelszki (1), BUJDOSÓ (7), Varga Z. (1), Kun A. (3), TAKÁCS B. (6). Csere: Farkas J. (k), Szórád (2), Drabant (5), Bak M. (-), Farkas T. (1). Vezetőedző: Tóth Edmond.

Lakatos László: - Az első játékrészben figyelmezetten és a taktikai utasításokat betartva kézilabdáztunk. A második félidőre ez már nem volt jellemző, a végén ráadásul egy komoly rövidzárlatba kerültünk. Ekkor már nem tudtuk rendezni a sorokat, így fájó vereséget szenvedtünk. Nagyon sajnálom, hogy így indult a tavasz, de remélem, hogy jobb lesz a folytatás.

 Tóth Edmond: - Nagy győzelmet arattunk, idegenben értékes pontokat szereztünk. Végig hittem a sikerben, még akkor is, amikor a hazaiak megnyugtató előnyben voltak. A hajrát jobban bírtuk, ami köszönhető a hosszabb kispadunknak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!