Sport

2013.02.19. 09:02

Ma este Arsenal-Bayern és Porto-Malaga

Folytatódik a legrangosabb európai kupasorozat. Londonban óriási csatára van kilátás.

Folytatódik a legrangosabb európai kupasorozat. Londonban óriási csatára van kilátás.

Két mérkőzéssel folytatódik a héten a Bajnokok Ligája küzdelemsorozata. Ma az Arsenal - Bayern München és az FC Porto - Malaga találkozókra kerül sor a szokásos, 20:45-ös kezdéssel.

A londoni rangadó esélyese ezúttal nem a hazai gárda a mutatott forma alapján. A Bayern München utcahosszal vezeti a német bajnokságot, míg az Arsenal a negyedik helyezésért küzd a Tottenham-el, a Premier Ligában rapszodikus teljesítményt mutat. Ennek ellenére nem lefutott a párharc, a tavalyi BL fináléban épp egy angol csapat állította meg a jóval esélyesebb münchenieket. A londoni bulvársajtó mindenesetre már kikezdte a hazaiak szakvezetőjét, akinek állítólag vízválasztó lehet az ebben a szezonban való szereplés, valamint a mai mérkőzés is.

A másik párharc, a Porto-Malaga összecsapás esélyese a jóval nagyobb BL rutinnal felvértezett, korábbi győztes Porto csapata. Mindkét csapat győzelemmel melegített hétvégén az összecsapásra. A hazai csapat egy 2-0 arányban verte idegenben a Beira Mar-t, a Malaga otthonában győzte le a Bilbao csapatát (1-0).

Szerdán a Milan-Barcelona és a Galatasaray-Schalke összecsapásokkal zárul a nyolcaddöntők első köre a kupasorozatban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!