Sport

2013.02.11. 13:58

Labdarúgó játékvezetőket köszöntöttek Miskolcon

Miskolc - A miskolci Mesterek étterme adott otthont a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság Miskolc Észak és Dél csoportjának mérkőzésein közreműködő játékvezetők hagyományos évzáró ünnepségét, amelyen az MLSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságát Balázs András társadalmi elnök és Pecze István megyei játékvezetői bizottsági elnök képviselte, továbbá jelen volt Fábián Mihály, aki egykor a miskolci körzetben kezdte munkáját és immáron évek óta FIFA minősítéssel rendelkezik.

Miskolc - A miskolci Mesterek étterme adott otthont a megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság Miskolc Észak és Dél csoportjának mérkőzésein közreműködő játékvezetők hagyományos évzáró ünnepségét, amelyen az MLSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Igazgatóságát Balázs András társadalmi elnök és Pecze István megyei játékvezetői bizottsági elnök képviselte, továbbá jelen volt Fábián Mihály, aki egykor a miskolci körzetben kezdte munkáját és immáron évek óta FIFA minősítéssel rendelkezik. A testület munkáját Geró Gábor, a városi jb elnöke értékelte, majd átadták az elismeréseket. Az Év játékvezetője Komlósi Lajos, az Év asszisztense Ártim Richárd, az Év kispályás játékvezetője Román Dávid, a legjobb 25 éven aluli kispályás dirigens pedig Miknyik Ádám lett. Jutalomban részesítették Hamvai Jenőt (60 éve vizsgázott), Gulyás Mihályt és Babos Bélát (20 éve kötelezték el magukat a játékvezetéssel), valamint Petróczy Attilát (aki 10 éves „törzsgárda” tagsággal rendelkezik).

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!