Sport

2013.02.17. 14:15

Kiesett az NSZK, továbbjutott az Eissmann Hungária

Nyíregyháza - Már a középdöntőknél tart a bujtosi teremtorna.

Nyíregyháza - Már a középdöntőknél tart a bujtosi teremtorna.Egyre inkább fokozódik az izgalom a Kelet-Magyarország-Eissmann Kupa országos teremfoci tornán. A bujtosi csarnokban már túl vagyunk a kieséses rendszer első körén.

A Tiszalök nagy csatában lépett túl, a Vectigália és a Bozsik FC nem bírtak egymással, a kilencméteres párbajt Szatkéék nyerték. A Két Ball focistái nem két ballábasok és nyertek a nyírmeggyesi Parmen Zrt. ellen. A T-Forg Trans forgázzal nyert a Pro-team Kft ellen, a címvédő Sub Way-Red Wolf és biztosan győzött a Mondi Bags ellen. Az utolsó elődöntőn nagy meglepetés született, hiszen a torna egyik névadója, az Eissmann Hungária Kft. alakulata ugyan ikszelt az NSZK Budapest ellen, ám a kilencmétereseknél jobban koncentráltak, így tovább jutottak. Perchjükre a középdöntőben a sikerre éhes címvédő Farkasokat fogták ki.

Az elődöntők eredményei

A : Tiszalök-Pátroha 3-2

B: Vectigália-Bozsik FC 2-2, 9-méteresekkel 4-5

C: Parmen Zrt. Nyírmeggyes-Két Ball 1-4

D: T-Forg Trans Kft-Pro-Team kft. 3-1

E: Sub Way-Red Wolf-Mondi Bags 6-1

F: NSZK Budapest-Eissmann Hungária Kft. 2-2, 9-esekkel 4-5.

Középdöntők

G 14: Tiszalök-Bozsik FC

H 14.30: CKét Ball-T-Forg Trans Kft.

I 15: Sub Way Red-Wolf-Eissmann Hungáris Kft.

Hármas döntő

15.30: G-győztes-H-győztes

16: I-győztes-G-győztes

16.30: I-győztes-H-győztes

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!