Sport

2013.02.02. 13:44

Győzelem az edzőmeccsen

Nyíregyháza -  Szombaton délelőtt a bujtosi csarnokban családias hangulatban edzőmeccsezett a Nyíregyháza-Nyír-Komplett NB I. B-és férfi kézilabda csapata.

Nyíregyháza -  Szombaton délelőtt a bujtosi csarnokban családias hangulatban edzőmeccsezett a Nyíregyháza-Nyír-Komplett NB I. B-és férfi kézilabda csapata. A vendég a HCM Baia Mare, a romániai Nagybánya egyik második vonalbeli együttese volt. Mivel a vendégek pénteken Balmazújvárosban játszottak, a hazaiaknál pedig hiányzott Vasas György, Szűcs Balázs, Tarnavölgyi Gergely és a gyöngyösi trió, ezért a nagybányaiaknál zömében a juniorok kaptak lehetőséget. A mecset végül Vargáék nyerték, a két együttes jövő pénteken ismét találkozni fog.

Nyíregyháza-Nyír-Komplett-HCM Baia Mare 30-28 (16-12).

Bujtosi csarnok, v.: Veress F, Veress M.

Nyíregyháza-Nyír-Komplett: Gadnai – Rontó 2, Bécsi 4, Varga 9/2, Braun 3, Bursac 4/2, Erdős 6. Csere: Oross (kapus), Dobos 1, Kovács 1. Edző: Bartha Dénes. Kiállítások: 6, illetve 6 perc.

Hétméteresek: 5/4, illetve 5/3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!