Sport

2013.02.19. 18:04

DVTK: Két férfi, két eset

Csütörtökön lejár az átigazolási szezon, ennek apropójából kérdeztük Dudás Hunort, a DVTK-t működtető gazdasági társaság ügyvezetőjét, valamint, hogyan áll Rakovic és Sekour ügye.

Csütörtökön lejár az átigazolási szezon, ennek apropójából kérdeztük Dudás Hunort, a DVTK-t működtető gazdasági társaság ügyvezetőjét, valamint, hogyan áll Rakovic és Sekour ügye.Arra a kérdésünkre, hogy február 21-ig, vagyis az átigazolási időszak végéig változhat-e még a csapat kerete, érkezhet-e új játékos, illetve távozhat-e még valaki, a klubot működtető gazdasági társaság ügyvezetője a következőket válaszolta:

– Nem valószínű, hogy érkezne valaki, bár még pár óra hátra van, így elméletileg azért ez lehetséges. De annak azért nagyobb a valószínűsége, hogy távozók lesznek, hogy egy-két, ma még függőben lévő ügy végére pont kerülhet.

Arra a felvetésünkre, hogy ezek közé sorolható-e a hétfőn Egerben edzett Rakovic ügye, illetve Sekour immár jogi esete, az ügyvezető azt válaszolta, hogy ez két nagyon különböző ügy.

Rakovic esete egyszerű, mi engedélyt adtunk neki arra, hogy más csapatnál, hogy az Egernél eddzen, és amennyiben a fogadó klubbal meg tud egyezni, akkor nincs akadálya annak, hogy ott folytassa pályafutását. Vagyis a döntés az ő kezében van, de jelenleg még nincsenek aláírt dokumentumok ez ügyben, ezért nem jelenthető ki, hogy ő az Eger játékosa lenne – tudtuk meg Dudás Hunortól.

Sekour ügyében nem tudok annál többet, mint ami a múlt héten kiadott közleményünkben szerepelt, mert az ő távozásának körülménye lassan jogi esetté válik. A legjobb az lenne, ha jelentkezne nálunk, és ez esetben talán sikerülhetne tisztázni az álláspontjaik közötti különbséget, mert rá változatlanul úgy tekintünk a vele korábban megkötött szerződés alapján, hogy ő a DVTK játékosa.

Rakovic visszatér

Savo Rakovic valóban járt Egerben hétfőn – ezt a játékos menedzsere erősítette meg. Radovan Stijacic érdeklődésünkre elmondta: a szerb védő ellátogatott az újonchoz, de kedvezőtlen tapasztalatokat szerzett, így nem kívánja Egerben folytatni a pályafutását. A szerb labdarúgó menedzsere szerint a játékos szerdán vélhetően ismét csatlakozni fog a Diósgyőri VTK keretéhez, hiszen június 30-ig szerződés köti a miskolci klubhoz.


Juhász Roland az Anderlechttől a Videoton labdarúgócsapatához szerződött - adta hírül a belga klub honlapja. A magyar egyesület egyelőre nem erősítette meg az átigazolást.

A magyar válogatott védője tavasszal biztosan nem öltözik piros-fehérbe.

A DVTK szerb védője hétfőn délután az Egri FC labdarúgócsapatánál edzett.

Pénteken villanyfény mellett tesztelnék az új beléptetőrendszert Diósgyőrben.

Miskolc - Youssef Sekour labdarúgóval kapcsolatban egy francia ügyvédtől kapott a Diósgyőr FC Kft egy 2013. február 4. napján kelt, és 2013. február 5. napján kézhez vett levelet, melyben tartalmilag felmondta a játékos nevében az ügyvéd Youssef Sekour-nak a Diósgyőr FC Kft.-vel kötött munkaszerződését - olvasható a DVTK szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

A szurkolókat azon túl, hogy ki érkezhet még a DVTK-hoz, az is érdekli, hogy azokkal mi lesz, akikkel nem számol a továbbiakban a szakvezetés.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!