Sport

2013.02.19. 14:04

Diákolimpia: Nem jöttek üres kézzel haza a messzi Zalából

Nyíregyháza - Bronzérmes lett a IV. korcsoportos országos diákolimpiai döntőben a nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola csapata.

Nyíregyháza - Bronzérmes lett a IV. korcsoportos országos diákolimpiai döntőben a nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola csapata.Ötös csoportokba sorolták a IV. korcsoportos futsal diákolimpiai országos döntőbe jutott húsz csapatot, és a kvintettekből csak kettő jutott az egyenes kieséses folytatásba. A nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola legénysége fölényes győzelmekkel, hibátlan mérleggel zárta az első szakaszt, így csoportelsőként jutott a folytatásba, majd az elődöntőbe jutást is kiharcolva végül bronzérmesként térhetett haza a zalaegerszegi megmérettetésről.

Futsal diákolimpiai döntő

IV. korcsoport, Zalaegerszeg

Csoportmérkőzések

B csoport: Nyíregyházi Móricz–Debreceni Balasházy 3–0, –Mezőkövesdi Általános 5–0, Murakeresztúri Zrínyi 8–0, –Kiskunmajsai Arany 6–1. A csoport végeredménye: 1. Nyíregyházi Móricz 12 pont.

Negyeddöntő: Nyíregyházi Móricz–Szombathelyi Zrínyi 1–1 – hatméteresekkel: 4–3.

Elődöntő: Győri Adyvárosi Közoktatási–Nyíregyházi Móricz 5–0.

A 3. helyért: Nyíregyházi Móricz–Debreceni Balásházy 1–1 – hatméteresekkel: 3–1.

Végeredmény: 3. Nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Iskola (Vabják Márk, Oláh Soma, Kocsis Dávid, Mihali Ferenc, Simon Bence, Farkas Bence, Mankó Dávid, Czető Dániel, Brondics Milán, Bulyáki Gergő, felkészítők: Tamás Kálmán és Virányi Tamás).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!