Sport

2013.02.23. 11:14

Bogotái tenisztorna - Babos párosban döntős

Budapest/Bogotá, 2013. február 23., szombat (MTI) - Babos Tímea és társa, az őt egyesben búcsúztató luxemburgi Mandy Minella döntőbe jutott a 235 ezer dollár összdíjazású bogotái női tenisztorna párosversenyében.

Budapest/Bogotá, 2013. február 23., szombat (MTI) - Babos Tímea és társa, az őt egyesben búcsúztató luxemburgi Mandy Minella döntőbe jutott a 235 ezer dollár összdíjazású bogotái női tenisztorna párosversenyében.A duó - Babos menedzsmentjének az MTI-hez eljuttatott szombati beszámolója szerint - az elődöntőben simán győzött a Jelena Jankovics és Alekszandra Krunics alkotta szerb páros ellen. A kétszettes találkozó 63 percig tartott.

Babos Tímea idei második, pályafutása negyedik döntőjére készülhet WTA-versenyen, amelyek közül egyet egyesben tavaly Monterreyben, egyet pedig párosban Birminghamben, a tajvani Hszie Szu-vej oldalán nyert meg.

„Örülök a döntőnek, különösképpen annak, hogy a korábbi világelső Jankovicsot búcsúztattuk ezzel a győzelemmel! Szeretek Mandyvel párosozni, jóban vagyunk. Ez is fontos a győzelemhez!” – nyilatkozta a magyar teniszező a találkozót követően.

A fináléban Babosék az 1. helyen kiemelt, a múlt évi bogotái viadalon diadalmaskodó Eva Birnerova, Alekszandra Panova cseh, orosz kettőssel csatáznak szombaton, magyar idő szerint 20.30 órától.

Eredmény:

páros, elődöntő:

Babos Tímea, Mandy Minella (magyar, luxemburgi, 2.)-Jelena Jankovics, Alekszandra Krunics (szerb) 6:3, 6:2

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!