Sport

2013.02.23. 11:44

Az utolsó dobás nem ért célba

Nyíregyháza - Egypontos vereséget szenvedett hazai pályán a Nyíregyházi FSE-NYKS az amatőr női NB péntek esti összecsapásán.

Nyíregyháza - Egypontos vereséget szenvedett hazai pályán a Nyíregyházi FSE-NYKS az amatőr női NB péntek esti összecsapásán.A péntek este második Nyíregyháza–TFSE összecsapásán, a női kosárlabda-bajnokin hiába vezetett az első negyedben tíz pontnál is többel az NYFSE-NYKS, a nagyszünet után új meccs kezdődött. Aztán a harmadik etapban hiába léptek meg a látogatók tíznél is több ponttal, öt perccel a vége előtt, amikor a házigazda főiskolások kiegyenlítettek, megint új meccs kezdődött. És új meccs kezdődött 3.1 másodperccel a vége előtt is, amikor egypontos vendégvezetésnél még volt egy utolsó támadása a hazai csapatnak, ám Papp Klaudia a betörés helyett azt választotta, ami az egész meccsen át nagyon nem ment a csapatnak: a középtávoli dobást. A kísérlet kimaradt – a „sokadik” meccs véget ért...

Amatőr női NB

Nyíregyházi FSE-NYKS–MTE-TFSE 73–74 (22–11, 13–23, 24–28, 14–12)

Főiskola, 50 néző

v.: Domán, Balogh Gy.

NYFSE-NYKS: Papp K. 19/3, Tóth K. 8/3, Gáspár 5/3, Páll V. 8, Farkasinszki O. 25. Csere: Gömze 4, Földesi V. 4, Ónya, Soós R.

Edző: Farkasinszki Gyuláné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!