Sport

2013.02.14. 13:32

A Pitbullokat a sérülések sem tartják vissza

Debrecen - A Hódos Imre Sportcsarnokban március 16-án megrendezésre kerülő III. Tüske-kupán a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen öt MMA-versenyzővel képviselteti magát.

Debrecen - A Hódos Imre Sportcsarnokban március 16-án megrendezésre kerülő III. Tüske-kupán a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen öt MMA-versenyzővel képviselteti magát.Kálucz Martin sérülésből lábadozik, Taskó Rodrigó még mindig maródi, ám a fightereket ez különösebben nem zavarja, ígérik, ott lesznek márciusban a Hódosban.

Kálucz még a Mahacskalában megvívott Eb-címmeccsén szedett össze egy kézközépcsonttörést, a fiatal tehetség kezéről január 29-én került le a gipsz.

- Bár az orvosok négy hét ütésmentes pihenőt írtak elő, én a pauzát szeretném három hétre csökkenteni, szóval az erőnléti edzések után lassan bele vágok a szakmai melóba. Ott leszek március 16-án a Hódosban, nem kérdés, győzni akarok – jelentette ki a Harsányi Józseffel MMA szuperfightot vívó Martin.

Taskó Rodrigó rosszabbul járt unokatesó-klubtársánál, az egyik bokszedzésen bordatörést szenvedett, s a bajt még tetézte egy erősítés közben összeszedett combizom-húzódás.

- Ha a sérüléseket nézzük, akkor nem valószínű, hogy ott lehetnék a Tüske-kupán, de már most kijelenthetem, akár hordágyon is, de bekeveredek valahogy küzdeni a ketrecbe – jelentette ki nevetve Rodrigó. – Egy hónap pihenőre ítéltek, még két hét van hátra belőle. Minden mozgástól el vagyok tiltva, egyelőre, ha akarnék, sem tudnék tréningezni. Lengyel Gáborral meccselek a Hódosban, nem egy finomkodó fajta, de én sem vagyok az. Remélem, a nézők megtisztelnek majd figyelmükkel, egyet ígérhetek, az utolsó leheletemig fogok küzdeni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!