Sport

2013.01.28. 15:08

Nemzeti legjobbjaink Debrecenbe érkeznek

Debrecen - Benedek Tibor a magyar–román Világliga-meccsen debütál szövetségi kapitányként.

Debrecen - Benedek Tibor a magyar–román Világliga-meccsen debütál szövetségi kapitányként.Akárcsak két esztendővel ezelőtt, úgy ezúttal is a cívisvárosban játssza idei első hivatalos, hazai összecsapását a magyar férfi vízilabda-válogatott. Akkor Kanada nemzeti együttesével találkozott hazánk válogatottja, február 1-jén 18.30-tól pedig Romániával néznek farkasszemet legjobbjaink a Debreceni Sportuszodában.

A Világliga negyedik fordulójában rendezendő megmérettetés azonban amellett, hogy téttel bíró meccs, több szempontból is másabb lesz, mint a legutóbbi cívisvárosi fellépés. Magyarország legsikeresebb csapatának kispadján a Hajdúságban mutatkozik be szövetségi kapitányként a háromszoros olimpiai bajnok Benedek Tibor – megfiatalított alakulatát pedig Debrecenben láthatja először a hazai közönség.

Dedikált csapatkép

A Magyarország-Románia Világliga-találkozóra a belépőjegyeket kedd reggeltől vásárolhatják meg az érdeklődők a Debreceni Sportuszodában – a délelőtti és esti órákban a DVSE 303-as irodájában, délután pedig a sportboltban. A találkozóra kaphatók VIP-tikettek, melyek megváltásával tulajdonosa a VIP-lelátón buzdíthatja a válogatottal a Debrecen OB I-es gárdájával, sőt, egy aláírt csapatképpel is gazdagodik, melyet a hajdúsági együttes játékosai dedikálnak.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!