Sport

2013.01.11. 11:24

KBSC: Komlósi vezényelte az elsőt

Csütörtökön elkezdték az alapozást a Kazincbarcikai SC NB II-es labdarúgó csapatának tagjai.

Csütörtökön elkezdték az alapozást a Kazincbarcikai SC NB II-es labdarúgó csapatának tagjai.A sárga-kékeknél a holtidényben sok változás történt, több játékos távozott és az ügyvezetői poszton is személycserét hajtottak végre, Kőrösi Róbertet Molnár András váltotta.

– Most kettős funkcióban dolgozom – közölte Molnár András. – Változatlanul betöltöm a technikai vezetői tisztséget, az ügyvezetőit pedig megörököltem. Remélem, hogy mindenki elégedett lesz majd velem.

Csípőműtétje miatt

A csütörtöki nyitányról igazoltan hiányzott Kiprich József vezetőedző, aki a közelmúltban csípőműtéten esett át, ezért hétfőig Komlósi Ádám játékos-másodedző vezeti a foglalkozásokat.

– Terveink szerint januárban Kazincbarcikán és a múcsonyi műfüves pályán dolgozunk, aztán február 4-9. között Tiszaújvárosban edzőtáborozunk majd – folytatta Molnár András, majd hozzátette: – Újvárosban minden feltétel adott, ezért esett rájuk a választásunk. Nagyon oda kell figyelnünk a felkészülés időszakában, hiszen az a célunk, hogy bekerüljünk az egycsoportos NB II-be. Ez nehéz feladatnak ígérkezik, mi azonban hiszünk benne, hogy néhány pontos hátrányunkat ledolgozzuk majd.

Folytatni akarják

Újság a KBSC Kft. háza táján, hogy a tavalyi esztendő utolsó napján lejárt a DVTK-val 2010 őszén megkötött szerződésük, amelyet egyelőre nem újítottak meg.

– Köztudott, hogy a diósgyőriek anyagi eszközökkel és kölcsönjátékosokkal is segítettek nekünk – mondta László János, a KBSC Kft. százszázalékos tulajdonosa. – A lejárt szerződést úgymond el kell felejteni, viszont keressük annak lehetőségét, hogy együttműködésünk fennmaradjon. Ennek formájáról és részleteiről az elkövetkezendő hetekben fogunk egyeztetni.

ÉM-KT

Edzőmérkőzések

  • Január 26-27, Mezőkövesd: Farkas István emléktorna 
  • Január 31, 14.00: Egri FC – Kazincbarcikai SC 
  • Február 2, Múcsony, 11.00: Kazincbarcikai SC – Ózdi FC 
  • Február 6., Tiszaújváros, 13.00: Kazincbarcikai SC – DVSC-DEAC-Létavértes vegyes 
  • Február, 9., Tiszaújváros, 13.00: Kazincbarcikai SC – Kisvárda
  • Február 13., Múcsony, 10.00: Kazincbarcikai SC – Hatvan 
  • Február 16., Múcsony: ? 
  • Február 23., 13.00: Rimaszombat – Kazincbarcikai SC
  • Akik az első edzésen ott voltak

    Kapusok: Szabó Ádám, Varsányi János, Tóth András 

    Védők: Privigyei Ádám, Komlósi Ádám, Nyisalovits Donát, Fehér Balázs, Szala Ákos, Horváth Szabolcs, Turcsik Tamás, Süttő Attila, Komlóssy Bence

    Középpályások: Nyitrai Dávid, Reis Don Santos Maicon, Tátrai Gergő, Kovács Péter

    Támadók: Horváth Bence, Hornyák Marcell, Ela Francisco Salvador, Lengyel Martin, Poszuk Gergő, Eder Araujo Luna

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!