Sport

2013.01.27. 11:28

Jeges est a Városligetben a szapporói hősökkel

<span style="font-size: 13px;">Budapest, 2013. január 26., szombat (MTI) - A 2008-as szapporói vb-győztesek közül többen is felléptek a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) szombati Jeges estjén a Városligeti Műjégpályán.

Budapest, 2013. január 26., szombat (MTI) - A 2008-as szapporói vb-győztesek közül többen is felléptek a Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) szombati Jeges estjén a Városligeti Műjégpályán.

A nagyközönség számára az MJSZ munkatársai tartottak ingyenes korcsolyaoktatást, különféle és jó hangulatú jeges versenyeket, és volt műkorcsolya-bemutató is.

Az amatőröknek kispályás jégkorongtornát szerveztek, és a győztes összecsaphatott a 2008-as szapporói divízió I-es világbajnokságon első, majd egy évvel később a svájci A csoportos vb-n szereplő válogatott több alapemberét felvonultató alkalmi csapattal. Fellépett többek között Szuper Levente, Holéczy Roger és Majoross Gergely is.

"A szövetség fontosnak tartja - mondta Szuper az MTI-nek -, hogy a nagyközönség felé is nyisson, és sokan ne csak nézzenek minket, hanem egy jó kedélyű mérkőzésen akár ki is próbálhassák, milyen, amikor mi még összeállunk, és megküzdhetnek velünk. Úgy érzem, nagyon jól sikerült ez a rendezvény, és mindenki szép élménnyel gazdagodott."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!