Sport

2013.01.31. 16:44

Giorgetti hűségéért magasabb jegyárak

Vízilabda - A magyar-román meccsért és a Debrecen–Kragujevac derbiért is többet kell fizetniük a drukkereknek.

Vízilabda - A magyar-román meccsért és a Debrecen–Kragujevac derbiért is többet kell fizetniük a drukkereknek.A DVSE alakulata február 6-án 18.30-tól játssza az Európa Kupa elődöntőjének visszavágóját a szerb Radnicski Kragujevac ellen a Debreceni Sportuszodában. A fináléba jutást eldöntő találkozóra megkezdődött a belépők értékesítése, s több szurkoló furcsállta, hogy a jegyek ára jelentősen eltér az eddig megszokottól (a felnőttek 1500, míg a diákok és nyugdíjasok 800 forintért mehetnek be a találkozóra), ráadásul az éves bérletek sem érvényesek a nemzetközi kupameccsre.

Kényszerhelyzet

– Nagyon-nagyon örülök, hogy Alex Giorgetti úgy döntött, marad a klubnál. Ezt az utat választotta, én pedig maximálisan megemelem a kalapomat ezelőtt a példaértékű döntés előtt. A következő három és fél, négy hónapban az elnökség azért is dolgozik, hogy Alexnek olyan juttatást tudjunk adni, ami visszamenőleg, havi lebontásban, ha nem is az ő kvalitásához mért fizetés, de a nullától biztosan több – fogalmazott a DVSE honlapján a klub elnöke, Varga Tamás.

A klubvezető elmondta, ennek az elhatározásnak az egyik következménye, hogy a február 1-jén megrendezendő Magyarország-Románia Világliga-találkozóra, valamint az Európa Kupa-elődöntőre megemelték a jegyárakat. A klub ebből a jegybevételből olyan forráshoz jut, ami által talán Giorgettinek is tudnak bért adni. Varga azt kérte a drukkerektől, hogy mind a válogatott, mind a Debrecen Kragujevac elleni meccsének megnövekedett jegyáraira úgy tekintsenek, hogy ez egy kényszerhelyzet a klub számára jelenleg.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!