Sport

2013.01.27. 15:05

Fucsovics utazik Kisinyovba

Nyíregyháza - A nyíregyházi teniszező szerdán edz majd először a Davis-kupa-meccs helyszínén, utána derül ki, hogy játszhat-e.

Nyíregyháza - A nyíregyházi teniszező szerdán edz majd először a Davis-kupa-meccs helyszínén, utána derül ki, hogy játszhat-e.Ugyan nem jött tökéletesen rendbe a combsérülése, de Fucsovics Márton elutazik a magyar Davis-kupa-válogatottal a Moldova elleni idegenbeli mérkőzésre. A nyíregyházi teniszezővel elsőszámú játékosként számol Hornok Miklós csapatkapitány az euro-afrikai zóna II-es csoportjában pénteken kezdődő kisinyovi találkozón.

– Hétfőn utazunk, aznap és kedden még nem veszek ütőt a kezembe, szerdán viszont már szeretnék gyakorolni, mégha könnyítetten is – mondta vasárnap délutáni érdeklődésünkre Fucsovics Márton. – Ha rendbejön a sérülésem, akkor vállalom a játékot, bízom benne, hogy a hátralévő idő elegendő lesz a felépüléshez. Nem mi vagyunk az esélyesek, hiszen a moldovaiak két olyan játékossal is rendelkeznek, akiket a világranglista első háromszázötven helyezettje között jegyeznek, igaz, egyikük nem fog játszani.

Az előzetes tervek szerint a magyaroknál Marci mellett Filipenkó Viktor játssza a másik egyes, párosban pedig a Fucsovics, Gödry Levente duó juthat lehetőséghez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!