Sport

2013.01.07. 15:04

DVTK: Mi a helyzet Seydivel?

A DVTK vezetősége, és a csapat egyik játékosának, l Imam Seydinek a kapcsolatába a múlt hónap elején egy kisebb ék került.

A DVTK vezetősége, és a csapat egyik játékosának, l Imam Seydinek a kapcsolatába a múlt hónap elején egy kisebb ék került. A csapat utolsó bajnokiján az eredetileg a kispadra jelölt csatár végül a keretbe sem került be, és az évzáró vacsorára sem kapott meghívást. A konfliktusról csak annyi derült ki, hogy a szerződés teljesítése, illetve annak esetleges meghosszabbítása körül adódtak nézetkülönbségek.

– Úgy tudom, hogy zajlottak megbeszélések a klub és a játékos között az elmúlt hetekben, sőt, tudomásom szerint a labdarúgó szóban a szerződés hosszabbítása mellett kötelezte el magát – válaszolta érdeklődésünkre Szentes Lázár.

ÉM


Fótyik Dominiket akarja a Diósgyőri VTK, Pollák  Zoltán nem lesz diósgyőri.

Hétfőn reggel találkoztak az évben először a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának játékosai, hogy hozzá kezdjenek a 2013-as esztendő feladataihoz.

Az első felkészülési találkozót január 26-án játssza a Diósgyőr a Balmazújváros ellen, a bajnoki főpróba pedig a bajnok Debrecen otthonában lesz.

Befejeződött a téli szünet a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának számára és hétfőtől gőzerővel készülnek a piros-fehér focisták a 2012/2013-as bajnokság hátralévő 13 mérkőzésére.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!