Sport

2013.01.30. 11:04

Csak saját nevelésű öklözők a DVSC B1-csapatában

A B1 utolsó előtti fordulójában a Győr 11:5 arányban győzte le a Galántát, így a DVSC-nek február 2-án, Galántán hatpontos vereség is elég az ezüstéremhez. Persze, szó sincs róla, hogy a hajdúságiak zakóért mennének a Felvidékre.

A B1 utolsó előtti fordulójában a Győr 11:5 arányban győzte le a Galántát, így a DVSC-nek február 2-án, Galántán hatpontos vereség is elég az ezüstéremhez. Persze, szó sincs róla, hogy a hajdúságiak zakóért mennének a Felvidékre.A kisalföldiek megtették azt a szívességet, hogy magabiztosan legyőzték Galántát, így tulajdonképpen páholyban érezhetik magunkat a DVSC bunyósai a felvidéki ütközet előtt. Szabó Sándor klubelnököt ismerve persze így sem lehet szó lazáskodásról.

- Győzni megyünk Galántára, mégpedig nem is akármilyen csapattal – kezdte a klubelnök. – A szombaton ringbe lépő együttesünket kizárólag saját nevelésű öklözők alkotják, azt hiszem, ilyenre még nem nagyon volt példa a BoxingONE Ligában, nálunk is ez az első eset, hogy légiós nélkül állunk fel. A klubban folyó remek szakmai munkát jelzi, hogy B1-újoncot is avatunk, a junior Eb-ötödik Tóth Ádám kerül bevetésre 69 kilogrammban.

Rácsai András edző nem utazik a csapattal – a tréner bírói továbbképzésen vesz részt –, helyette Salánki László látja majd el tanácsokkal a srácokat a felvidéki bunyón.

Balogh Zoltán


Tervezett összeállítás

56 kg: Kalucza Norbert

60 kg: Hinger Gábor

64 kg: Török János

69 kg: Tóth Ádám

75 kg: Nagy Bence

81 kg: Nagy Péter

91 kg: Deél Szabolcs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!