Sport

2013.01.31. 10:35

Borosi teremtorna: Csak Bőcsön lesz ingyenes

Kilenc helyszínen belépőt kell váltaniuk a Borosira kíváncsi szurkolóknak.

Kilenc helyszínen belépőt kell váltaniuk a Borosira kíváncsi szurkolóknak.

Szombaton és vasárnap a megye tíz településén (tizenegy csoportban) rendezik meg a XXVIII. Borosi László teremlabdarúgó-emléktorna selejtezőit. A helyi szervezők tájékoztatása szerint a nézők belépőjegy váltása ellenében tekinthetik meg az eseményt – ez alól pusztán a bőcsi csarnok a kivétel, ahol nem kell majd bilétát vásárolniuk az intézménybe kilátogatóknak. Miskolcon 800 forintba kerül egy tikett:

– A városi sportcsarnok használatáért bérleti díjat fizetünk – mondta Sajti Viktor, az MLSZ B.-A.-Z. megyei igazgatója. – Úgy gondoljuk, a nyolcszáz forint nem nagy összeg egy olyan rendezvényért, amelyen tizenöt mérkőzést láthatnak a futballbarárok, s amely gyakorlatilag egész napos szórakozást nyújt. A csapatok természetesen kapnak karszalagot, húsz-húsz darabot.

Hétszáztól kétszázig

A további árakról: Cigándon 500 (felnőtt) és 200 (diák, nyugdíjas), Encsen 400 (10 év alatt ingyenes), Felsőzsolcán 700 (felnőtt), illetve 500 (nyugdíjas, diák), Mezőkövesden 500 (felnőtt) és 400 (diák, nyugdíjas), Ózdon egységesen 300, Sárospatakon szintén egységesen 300, Sátoraljaújhelyen 500 (felnőtt), valamint 400 (diák, nyugdíjas), míg Tiszaújvárosban egységesen 400 forintot kell fizetni egy belépőért.

ÉM-MI


Miskolc - A hét végén a selejtező mérkőzéseket rendezik meg tíz településen, tizenegy csoportban a Borosi László teremlabdarúgó-emléktornán.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!