Sport

2013.01.20. 16:27

A döntőig tartott Marci nagy menetelése

Nyíregyháza - Fucsovics Márton sérülés miatt kénytelen volt feladni a finálét a franciaországi teniszversenyen.

Nyíregyháza - Fucsovics Márton sérülés miatt kénytelen volt feladni a finálét a franciaországi teniszversenyen.Profi karrierje második döntőjét vívhatta Fucsovics Márton (441. a világranglistán) Bagnoles De L’Orne-ban, miután a franciaországi ITF-future-versenyen (10 ezer dollár összdíjazás, salak pálya) a szombati elődöntőben 7:5, 6:3-ra legyőzte a viadal ötödik kiemeltjét, a belga Germain Gigounont (422.).

A fináléig szettveszteség nélkül menetelő nyíregyházi teniszező aztán a német Tim Puetz (427.) elleni döntőben villámgyorsan, 6:0-ra elvesztette az első játszmát. Valami nem stimmelhetett Marcival, és erre utalt, hogy a második felvonást ellenfele 4:1-es vezetésénél sérülés miatt kénytelen volt feladni. Az első trófeára tehát továbbra is várni kell, de ettől is fontosabb, hogy a nyíregyházi legényre remélhetőleg nem vár pihenő, és indulni tud az újabb franciaországi versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!