Sport

2012.12.29. 19:13

Új pályát avatnak az eplényi síarénában

Eplény, 2012. december 29., szombat (MTI) - Új sípályát, valamint Magyarország legnagyobb freeski és funparkját avatják fel vasárnap az eplényi sícentrumban - tájékoztatta a Nordica Síaréna marketingvezetője szombaton az MTI-t.

Eplény, 2012. december 29., szombat (MTI) - Új sípályát, valamint Magyarország legnagyobb freeski és funparkját avatják fel vasárnap az eplényi sícentrumban - tájékoztatta a Nordica Síaréna marketingvezetője szombaton az MTI-t.Ebele Bálint elmondta: az új létesítményekkel együtt összesen 2496 méter nyitott sípályával rendelkezik az eplényi síaréna.

Tájékoztatása szerint a felavatandó hatos számú sípálya végig kék jelölésű, 763 méter hosszú, szintkülönbsége 86 méter, s rajta kapott helyet a családbarát szerpentin, amely öt nagy kanyarból áll.

Az eplényi pályákat 50-60 centiméter hó borítja, ráadásul szombat éjszaka ismét 24 hóágyúval bombázzák majd a pályákat - tette hozzá Ebele Bálint.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!