Sport

2012.12.03. 11:25

Seydivel szerződést bont(ott) a DVTK?

A csatár nem véletlenül nem volt keretben a Honvéd elleni szombati bajnokin.

A csatár nem véletlenül nem volt keretben a Honvéd elleni szombati bajnokin.Bár a szombati Diósgyőri VTK – Budapest Honvéd NB I-es labdarúgó mérkőzés előtt egy nappal a 18-as keretbe jelölte Szentes Lázár, a DVTK szakmai igazgatója L Imam Seydit, aki sérülését követően a múlt héten szerdán egy félidőt már játszott a Honvéd elleni Magyar Kupa nyolcaddöntő visszavágón, a francia-szenegáli csatár mégsem szerepelt a múlt hét végi bajnoki jegyzőkönyvében, még a cserék között sem. Mivel így eggyel kevesebb játékos ült a diósgyőri kispadon annál, mint amennyi egyébként lehetséges, így Seydivel szombaton, a meccs előtt nem sokkal kellett valami váratlannak történnie, ami miatt nem került keretbe. Amikor a Honvéd elleni bajnoki napján erről érdeklődtünk, a diósgyőri klub kommunikációs munkatársa azt válaszolta, hogy nem tudja az okát Seydi kimaradásának, de látta őt a stadionban, vagyis ott volt a mérkőzésen.

Hogy mi történt a csatárral, azt hétfőn más forrásból igyekeztünk megtudni, ennek során lapunk úgy értesült, hogy a meccs napján kenyértörésre került sor a játékos és a klubvezetés között, vagyis a felek megállapodtak arról, hogy felbontják az L Imam Seydi és a DVTK között tavaly nyáron megkötött szerződést, és a labdarúgó szabadon távozhat a klubtól. Valószínűleg emiatt nem került még a kispadra sem a csatár.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!