Sport

2012.12.07. 17:17

Seydi még a DVTK játékosa

Miskolc - A Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának vezetése még tárgyalásban áll a csapat támadójával.

Miskolc - A Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának vezetése még tárgyalásban áll a csapat támadójával.A múlt héten szombaton, az idei utolsó bajnoki, vagyis a Honvéd elleni meccs napján hirtelen kikerült a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatának keretből a francia-szenegáli állampolgárságú csatár, L Imam Seydi. A csatár hétfőn összepakolt az öltözőben, és ezen a héten már nem tréningezett a többiekkel, vagyis minden jel, és a játékos környezetéből érkező összes információ azt erősítette, hogy a távozik a klubtól. Szerettük volna megtudni L Imam Seyditől, hogy pontosan mi is a helyzet vele, ő hétfőn pár nap türelmet kért. Pénteken sikerült kapcsolatba lépnünk a labdarúgó magyarországi jogi képviselőjével, dr. Szesztai Zsuzsanna egyéni ügyvéddel, aki az alábbi nyilatkozatot tette:

– Az ügyfelem és a DVTK vezetése között több kérdésben véleményeltérés alakult ki. Amíg a tárgyalások folytatódnak és a felek a megoldást nem találják meg, addig nem tartjuk korrekt dolognak a részleteket megosztani a nyilvánossággal, ezért kérjük a szurkolók és Seydivel szimpatizálók türelmét. Seydi olyan szeretetet és támogatást kapott és kap a mai napig a szurkolótábortól, amellyel ez idáig sehol nem találkozott, ezért egy olyan megegyezésen dolgozunk, amely mind a két fél méltányos érdekeit szolgálja. Bármi is legyen az ügy vége, Seydi tudja, hogy „nyitva van a pálya”.

Dudás Hunort, a DVTK együttesét működtető gazdasági társaság ügyvezetőjét is kerestük már hétfőn ebben az ügyben, aki akkor szintén türelmet kért, pénteken pedig a következőket mondta a Seydivel kapcsolatban:

– Tárgyalásban állunk a játékossal, volt is már egy egyeztetésünk, és lesz is még ebben a hónapban. A labdarúgót jelenleg is élő szerződés köti hozzánk, és emellett a klubnak opciós joga van arra, hogy ezt a megállapodást meghosszabbítsa. De, hogy ez így lesz-e, vagy sem, arra most még nem tudok válaszolni, ez majd a tárgyalások lezárultával kiderül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!