Sport

2012.12.16. 16:25

Kovács Antal a dzsúdószövetség egyik alelnöke

Budapest, 2012. december 16., vasárnap (MTI) - Az olimpiai bajnok Kovács Antal lett a Magyar Cselgáncs Szövetség (MJSZ) média alelnöke, az újonnan létrehozott posztról és első betöltőjéről az MJSZ vasárnapi, tisztújító közgyűlésén született döntés.

Budapest, 2012. december 16., vasárnap (MTI) - Az olimpiai bajnok Kovács Antal lett a Magyar Cselgáncs Szövetség (MJSZ) média alelnöke, az újonnan létrehozott posztról és első betöltőjéről az MJSZ vasárnapi, tisztújító közgyűlésén született döntés.A szervezet elnöke egyhangú szavazással az ellenjelölt nélkül induló Tóth László maradt, a 18 tagúra bővült elnökségben "Atom Anti" mellett helyet kapott az idén olimpiai ezüstérmes Ungvári Miklós is, aki a versenysportolókat képviseli majd.

Illyés Miklós szakmai alelnök és szakágvezető a héten bejelentette, hogy az év végén távozik utóbbi tisztségéből, ahol a közgyűlés határozata értelmében Nagy András eddigi sportigazgató követi őt. A szakmai alelnöki poszton is csere történt: Illyést itt Pánczél Gábor váltotta, aki 39-36-os szavazati aránnyal bizonyult jobbnak Bíró Tamásnál.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!