Sport

2012.11.15. 08:45

Vízilabda Eurokupa - Kétgólos hátrányban a Szolnok

Livorno - Kétgólos hátrányt szedett össze a Szolnok férfi vízilabdacsapata a jövő hét szombati, hazai visszavágóra az Eurokupa negyeddöntőjében, ugyanis 8-6-ra kikapott az olasz Florentia vendégeként a szerda esti első mérkőzésen.

Livorno - Kétgólos hátrányt szedett össze a Szolnok férfi vízilabdacsapata a jövő hét szombati, hazai visszavágóra az Eurokupa negyeddöntőjében, ugyanis 8-6-ra kikapott az olasz Florentia vendégeként a szerda esti első mérkőzésen.Eurokupa, negyeddöntő, első mérkőzés:

RN Florentia (olasz) - Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 8-6 (1-2, 4-0, 1-2, 2-2)

A szolnoki góldobók: Negrean 2, Gocic, Kovács O., Pásztor, Kis G. 1-1

A livornói összecsapásra - amint arról Mohi Zoltán klubelnök az MTI-nek a helyszínről beszámolt - rányomta bélyegét a múlt hétvégi Magyar Kupa-döntő, mert kissé fáradtan, dekoncentráltan játszott a Szolnok. Ezzel együtt jól kezdett, s ha nem ront büntetőt, 3-1-re is elhúzhatott volna. Utána viszont feljöttek az olaszok, átvették a vezetést, és bár az utolsó negyedben a Szolnok egygólnyira megközelítette az olasz együttest, egyenlítés helyett kétgólos vereség lett a vége.

Korábban:

Debreceni VSE - Dinamo Moszkva (orosz) 13-9 (5-3, 2-2, 4-2, 2-2)

- MTI - 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!