Sport

2012.11.21. 21:16

Sisa Tibor távozóban a DVTK-tól

Budapest - A diósgyőri labdarúgócsapat szakvezetője a szerdai esti kupakudarc után bejelentette, hogy lemond.

Budapest - A diósgyőri labdarúgócsapat szakvezetője a szerdai esti kupakudarc után bejelentette, hogy lemond.Szerdán este a fővárosban, a Budapest Honvéd vendégeként játszott Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzést a Diósgyőri VTK labdarúgócsapata. A piros-fehérek 4-0-s vereséget szenvedtek, úgy hogy a meccs utolsó perceiben három gólt kaptak. A mérkőzést követő sajtótájékoztatón a láthatóan feldúlt diósgyőri vezetőedző, Sisa Tibor nem értékelte a mérkőzést, hanem bejelentette, hogy lemond, hogy felajánlja a lemondását. A szakember azt is elmondta, hogy korábban már beszélt a diósgyőri vezetőkkel arról, hogy télen átadja a helyét, de mint mondta, ez már a mai nappal bekövetkezhet.

Sisa Tibor arra a kérdésünkre, hogy ezen kijelentése úgy értelmezhető-e, hogy távozik a DVTK-tól azt felelte, hogy lemondásnak tekinthető ezen bejelentése.

Dudás Hunort, a DVTK-t működtető gazdasági társaság ügyvezetőjét ezt követően arról kérdeztük, hogy elfogadja-e Sisa Tibor lemondását, ő viszont a következőt válaszolta:

- A médiából értesültem a meccs után történtekről, engem Sisa Tibor nem keresett, nem beszéltem vele, de természetesen csütörtökön délelőtt szeretnék, hogy tőle halljam azt, hogy mit gondol erről a helyzetről, és ettől többet csak a találkozónk után tudok mondani.


A szerdai Budapest Honvéd - Diósgyőri VTK (4-0) labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőt követő sajtótájékoztató után Sisa Tibor felajánlotta lemondását.

"Sok mindenre számítottam, de erre nem" - kezdte nyilatkozatát Sisa Tibor a DVTK kispesti Magyar Kupa vendégszereplése után.

A labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Diósgyőri VTK gárdája a Budapest Honvéd vendégeként lépett pályára szerdán 18 órától Kispesten. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!