Sport

2012.11.14. 12:36

Putnok VSE: Az elnök továbbra is állítja: a klub ártatlan

A putnokiak minden jogi lehetőséget, fórumot ki akarnak használni igazuk bizonyítására.

A putnokiak minden jogi lehetőséget, fórumot ki akarnak használni igazuk bizonyítására.

A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága keddi ülésén abban is határozott, hogy az NB II Keleti csoportjában lévő Putnok VSE-vel szemben fogadási ügyben gyanúsított labdarúgó három mérkőzésen történt jogosulatlan szerepeltetéséért egyszeri alkalommal négy büntetőpontot állapít meg, továbbá a sportszervezetet 100 000 forint pénzbüntetés megfizetésére is kötelezi. A grémium, az érintett futballistát, Szabó Ádámot 2013. július 31-ig el is tiltotta a játéktól.

Az első fokú fb-döntést hivatalos formában rövidesen megkapja az Észak-borsodi klub, amely a kézhezvételtől számítva öt napon belül írásban tárgyalást kérhet, amelyen (akár) olyan körülmény, tény is felmerülhet, amely elkerülte a testület figyelmét.

– Továbbra is úgy gondolom, hogy a Putnok VSE ártatlan az ügyben, nem hibázott, hibáztunk – szögezte le az Észak-Magyarországnak Negrutz Ágoston, a PVSE elnöke. – Minden jogi lehetőséget meg kívánunk ragadni azért, hogy igazunkat bizonyítsuk, hogy elkerüljük a pontlevonást.

ÉM


A Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága az NB II-es Putnokkal szemben fogadási ügyben gyanúsított labdarúgó három mérkőzésen történt jogosulatlan szerepeltetéséért egyszeri alkalommal 4 büntetőpontot állapított meg, továbbá a sportszervezetet 100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére is kötelezte.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága hamarosan putnoki Szabó Ádám ügyével foglalkozik majd.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!